Barcelona

BARCELONA
TwentyTú Ecohostel - Carrer de Pamplona 114
08018 Barcelona
 
Barcelona

 

Ons hostel ligt in district 22@, dat ook wel bekendstaat als het district van de vernieuwing. Na een wandeling van 10 minuten ben je aan het strand of sta je in de hippe El Born wijk, "het Soho van Barcelona". Vlakbij is ook de beruchte Elcants Vells rommelmarkt en verschillende culturele hotspots zoals L'Auditori, het Teatre Nacional de Catalunya en het nieuwe designmuseum Dhub.

1. OVER JE REIS

De reis naar Barcelona organiseer je zelf en is niet inbegrepen in de cursusprijs. 

1. Samen kostendelend reizen met de auto

Je kan met mededeelnemers afspreken om kostendelend samen te reizen via ons carpoolforum. De prijs die je als passagier betaalt, spreek je onderling af.

Opgelet: met het forum geeft WISPER de mogelijkheid om af te spreken om te carpoolen, maar geen enkele garantie dat iedereen ook een plekje vindt. De doeltreffendheid van dit forum hangt immers af van het aantal chauffeurs die reizigers willen meenemen. 

2. Met de trein

Iets duurder dan het vliegtuig maar wel ecologisch verantwoord, comfortabel en goed te doen in 1 dag. Je neemt de trein tot Parijs en in Parijs Gare de Lyon vertrekt de TGV naar Barcelona Sants. Een reis van ongeveer 8 à 9 uur. Tickets via https://be.oui.sncf

3. Met het vliegtuig

Wellicht de snelste manier om in Barcelona te geraken. Opgelet: als je een vroegboeker bent, neem dan best een annulatieverzekering op je vlucht. Het kan immers altijd gebeuren dat we de cursus moeten annuleren als er niet voldoende inschrijvingen zijn. 

Vanop beide luchthavens (Prat Airport en Reus Aeroporto) geraak je met het openbaar vervoer vlot tot aan het hostel. Op de website van het hostel vind je een overzicht.

 

2. OVER JE VERBLIJF

1. Onthaal en praktische info

Op dinsdag 30 juli word je vanaf 19u onthaald door de WISPER coördinator in het hostel. Er is op de eerste avond geen avondmaal voorzien. Om 20u starten we de cursus met een korte kennismaking. De cursus eindigt op maandag 5 augustus na het ontbijt. 

2. De kamers

Je kan kiezen tussen een twee- of vierpersoonskamer. Elke kamer heeft een eigen badkamer. Handdoeken neem je mee of kan je ter plaatse huren. 

Omdat het aantal tweepersoonskamers beperkt is, wijzen we de kamers toe in volgorde van inschrijving. Wens je de kamer te delen met iemand, dan vermeld je zijn/haar naam bij je inschrijving in het vakje ‘opmerkingen’.

Hier vind je meer info over het hostel zelf en de accomodaties. 

3. De maaltijden

De prijzen zijn inclusief cursus, verblijf, 6x ontbijt en 5x avondmaal. Lunchen doen we in de stad en is ook voor eigen rekening. 

Personen met een speciaal dieet of allergie voor bepaalde voedingsstoffen moeten dit op voorhand melden via betty@wisper.be. WISPER verwittigt de keuken en in de mate van het mogelijke wordt er rekening mee gehouden. Bij specifieke allegieën vragen we om zelf een basisvoedselpakket mee te brengen. 

Nog vragen? Mail naar betty@wisper.be of bel 016/25 16 21 (dinsdag, woensdagvoormiddag en donderdag)