WISPER cadeaubons

Verlos uzelf van de gevreesde kadostress en maak iemand content met de enige echte WISPER experience. 

Het concept is simpel. U kiest (en betaalt) zelf het bedrag dat uw uitverkoren ontvanger mag besteden bij inschrijving voor één van de cursussen uit ons complete aanbod*. Et voilà: uw cadeaucheque is al onderweg.

Mail annelies@wisper.be met het bedrag dat u als waardebon wil schenken. Vermeld erbij of dat een digitaal certificaat (zelf afdrukken) of postkaartje (afgeefklaar) mag zijn. Onze administratieve helden doen de rest! 

De cadeaucheque als kaartje via de post opgestuurd krijgen? Reken op 5 werkdagen voor de verwerking en verzending van je aanvraag.**

De cadeaucheque via mail ontvangen om zelf af te printen voor de gelukkige? De digitale cadeaucheque zit (op werkdagen) binnen de 24u in uw mailbox!

*De cadeaubonnen zijn geldig op alle cursussen van WISPER zelf, dus niet op cursussen die worden georganiseerd in samenwerking met Vormingplus e.a. 
**Tijdens de kerstvakantie en de maand augustus zetten we alles op een lager pitje dus kan de verzending wat vertraging oplopen. Merci voor het begrip!