Carpoolforum

Binnenkort cursus maar je pakezel weigert dienst en de helikopter is bij de garage voor een groot onderhoud? Of je hebt een bloedhekel aan solo rijden en dringend iemand nodig om de tweede stem van je favoriete roadsongs mee te brullen? 

Opgelet: in tijden van corona doen we beroep op jullie eigen verantwoordelijkheid bij het autodelen. We raden je aan om enkel samen te rijden met deelnemers uit je eigen cursusgroep. Zorg voor voldoende afstand tussen alle passagiers en blijf thuis als je je niet lekker voelt. 

WISPER speelt matchmaker tussen eenzame chauffeurs en sympathieke lifters!

Via onderstaande links kan je muzieksmaken uitwisselen en afspreken om samen kostendelend te reizen* naar de locaties van onze (vakantie)cursussen.

Vind je op het forum maar een onbegrijpelijk zootje? Bekijk hier de handleiding met wat extra uitleg. Nog vragen? Mail annelies@wisper.be 

/ om te carpoolen van/naar de schrijfcursus in Averbode (23-25 oktober 2020): KLIK HIER

*via deze pagina biedt WISPER de mogelijkheid om af te spreken om te carpoolen, maar geen enkele garantie dat iedereen ook een plekje vindt. De doeltreffendheid van dit forum hangt immers af van het aantal chauffeurs die reizigers willen meenemen.