Artistieke fotoshoot in Stormkop

Code: 
19ANB963W
Beschrijving

Fotografen op zoek naar een oefenkans én Wisperlingen zonder cameravrees die zich artistiek willen uitleven: kom meedoen aan onze volgende artistieke fotoshoot!

Voor deze derde editie trekken we naar de fijne locatie Stormkop: één van onze cursusplekken in Antwerpen met een atypische, industriële omgeving. Waar de inspiratie langs alle kanten op je afkomt!

Het wordt geen gewone cursus, wel een voormiddag amusement waarbij Georgina en Marissa een serie prikkelende opdrachten op jullie loslaten. Schrijver of acteur, muzikant, danser of schilder: iedereen met een portie nieuwsgierigheid naar dat alles is welkom!

Deelname is volledig gratis. De foto’s die genomen worden, gebruiken we op onze website en in onze volgende magazines. Eeuwige roem erbovenop dus!

Vermeld bij inschrijving zeker in het opmerkingenveld of je meedoet als fotograaf of als deelnemer!

Voorkennis
Voor fotografen en Wisperlingen die zich een voormiddag artistiek willen komen uitleven op een avontuurlijke locatie. Vermeld bij inschrijving zeker in het opmerkingenveld of je meedoet als fotograaf of als deelnemer!
Praktische info

Antwerpen te ver? We zetten een carpoolforum op!

Het wordt uiteraard geen glamourshoot, dus make-up en galakledij mag je gerust thuislaten. Toffe verkleedkleren of een grappig accessoire mag wel!

Sessie(s)
zondag, 10 november, 2019 - 10:15 tot 12:30
Stormkop - Expeditiehal
2019-11-10 10:15 2019-11-10 12:30 Europe/Brussels Artistieke fotoshoot in Stormkop . Fotografen op zoek naar een oefenkans én Wisperlingen zonder cameravrees die zich artistiek willen uitleven: kom meedoen aan onze volgende artistieke fotoshoot!​Voor deze derde editie trekken we naar... - https://www.wisper.be/cursus/antwerpen/artistieke-fotoshoot-stormkop
Prijzen
Gratis
€0,00
Locatie

Stormkop

Droogdokkenweg AWN1
2030 Antwerpen
België
Het bed van STORMKOP staat aan de Droogdokkenweg. Het is een loods zonder nummer of deurbel, maar het is niet het einde van de wereld. Tram 7 (vanuit Mortsel, via de Nationale Bank naar het MAS) brengt je het dichtst bij STORMKOP. Stap af aan de eindhalte MAS. Dan is het nog 10 minuten wandelen. Je komt best zoveel mogelijk met de fiets. Er is een fietsenstalling aan de ingang van STORMKOP. Aan de Rijnkaai (vlak voor het Red Starline museum) is een Vélo-station. Aan het fietsenstation loop je 5 minuten, verder door (weg van het centrum, richting de haven) over de witte brug om Stormkop te bereiken. Aan de rechterkant zie je Herashekkens en een grintpad dat het terrein opgaat. Je passeert een poortje. Is dat dicht? Met code 3009 krijg je het open. Er wappert een vlag van STORMKOP. Dit is het begin van de droogdokkensite. Loop verder het terrein op, tussen het gebouw met de letters AWN/STORMKOP (links) en de boot & tuin (rechts) door. Op het einde van het AWN gebouw links hoekje om, kom je op het STORMKOP terrein. Je ziet dan voor je een grote witte deur met het logo van STORMKOP en een rode pijl geschreven. Daar ga je naar binnen. Kom je met de auto dan kan je gratis parkeren op de parking in de Sluisstraat. Die ligt, als je vanuit het centrum komt, net na de brug aan je rechterhand. Voor een plannetje: https://www.stormkop.be/contact-en-reserveren

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.