KICK-OFF muziek en zang

Code: 
20ANM419W
Beschrijving

Benieuwd naar onze muziekdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het muziekaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off muziek & zang! 


Op deze gratis kennismakingsavond laten we je proeven van het nieuwe seizoen tijdens drie sessies gegeven door drie verschillende docenten. Je krijgt telkens een preview van de verschillende cursussen op je bord zodat deze avond voorbij is voor je het weet. De smaak te pakken? Dan kan je nadien terecht in één van de langere reeksen uit ons najaarsaanbod.


Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren. Bekijk hier onze annulatievoorwaarden.


Loodsen je door deze wervelende avond:


Je voorkennis maakt niet uit, partituren kunnen lezen nog minder. Het enige wat je nodig hebt is een goed stel oren en veel goesting. En wie weet eindigt deze sessie in een heuse jam voor muzikanten en zangers? Kom het vooral zelf ontdekken! 

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren.

Sessie(s)
maandag, 14 september, 2020 - 19:00 tot 22:00
CC BERCHEM - Schouwburg
2020-09-14 19:00 2020-09-14 22:00 Europe/Brussels KICK-OFF muziek en zang . Benieuwd naar onze muziekdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het muziekaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off... - https://www.wisper.be/cursus/antwerpen/kick-muziek-en-zang-0
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

CC BERCHEM

Driekoningenstraat 126
2000 Antwerpen
België
In CC Berchem kan het zijn dat je van lokaal wisselt. De docent informeert je daarover. - Met het openbaar vervoer Met de bus en de tram Bus 21, 32 (halte ‘De Villegasstraat’) Tram 7 of 15 (halte ‘Berchem Driekoningenstraat’) Tram 9 of 11 (halte ‘Berchem Station’) - Met de trein Station Antwerpen-Berchem: via de Statiestraat bereik je de Driekoningenstraat (10 minuten stappen) - Met de wagen Afrit Berchem op de Antwerpse Ring. Via de Grote Steenweg bereik je de Driekoningenstraat. Het is niet gemakkelijk hier parking te vinden vertrek dus ruim op tijd!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.