Liefdesbrieven avant la lettre

Code: 
19AVR166W
Beschrijving

Brieven worden hoe langer hoe meer een curiosum. Maar net daarom geven ze je boodschap een bijzonder cachet. En voor je lief mag dat al wel een keertje, toch? 

Met pen en papier of al tokkelend op je laptop, dat maakt niet uit. Wel dat je na vanavond ten minste één liefdesverklaring aan het witte blad hebt toevertrouwd. En dat op de valreep voor Valentijn! 

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar hoeft niet.

Sessie(s)
dinsdag, 12 februari, 2019 - 19:30 tot 22:00
22b - Living
2019-02-12 19:30 2019-02-12 22:00 Europe/Brussels Liefdesbrieven avant la lettre . Brieven worden hoe langer hoe meer een curiosum. Maar net daarom geven ze je boodschap een bijzonder cachet. En voor je lief mag dat al wel een keertje, toch? Met pen en papier of al tokkelend op je... - https://www.wisper.be/cursus/antwerpen/liefdesbrieven-avant-la-lettre
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€20,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€19,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€17,00
Locatie

22b

Sint Vincentiusstraat 22b
2018 Antwerpen
22b is een gezellig eetcafé. Het huis ernaast is een bloemenwinkel. Daar kan je binnengaan om in de living cursus te volgen. Als je vooraf iets wil eten kan dat in het café. Je kan ook iets bestellen om te drinken en het meenemen naar de cursus. Maar je consumptie is niet in de cursus inbegrepen! Voel je zeker niet verplicht: je kan gerust ook zelf een flesje water meebrengen als je dat verkiest.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.