BLENDED | WISPERpro: Dansoefeningen, beelden als inspiratie

Code: 
21EVD338W
Beschrijving

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. 

De sessies van blended cursussen kunnen verschillende vormen aannemen: in de gekende cursusruimtes, online, buiten, in kleine groepjes, via postopdrachten … Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21


///


Foto’s en beelden als inspiratie bij het opbouwen van danslessen? Het kan! Op deze bruisende dag maken we de ideeën los om tot boeiende en originele dansoefeningen te komen.

We kunnen vertrekken van beelden uit de actualiteit, uit tijdschriften, kunstboeken. Maar evengoed beelden die we rondom ons opmerken en vastleggen. We laten ze ons raken en inspireren. We associëren wild. Een impressie van stilte wordt geruisloos of oorverdovend. Een beeld van eenzaamheid doet ons vertragen of juist herhalen.


Gegarandeerd bekijk je foto’s nadien met andere ogen en wordt elk detail rondom je een interessant begin van een verhaal.


Zo werken we: we gaan een boeiend experiment met verschillende (mogelijke) cursusformats aan, afhankelijk van de omstandigheden! Dan kan alleen, in kleine groepjes of met de hele groep zijn. In een dansstudio, buiten, bij je thuis of op verschillende publieke plekken. Hoogstwaarschijnlijk maken we gecombineerd gebruik van Whatsapp en Zoom.


We informeren je kort vooraf over de praktische details van het verloop. Welke formats het ook worden: timing, instructies, uitwisseling en een gedeelde, niet aflatende passie voor dans vormen onze verbinding op deze cursusdag!

Voorkennis
Voor iedereen die kinderen, jongeren of volwassenen op een actieve manier wil laten kennismaken met dans en beweging: sociaal-cultureel werkers, jeugdwerkers, dansdocenten, kunsteducatieve begeleiders.
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Heb je inspirerende foto's liggen? Leg ze dan zeker klaar voor deze cursus.

Sessie(s)
maandag, 15 februari, 2021 - 11:00 tot 17:00
Danspunt - Studio 2
2021-02-15 11:00 2021-02-15 17:00 Europe/Brussels BLENDED | WISPERpro: Dansoefeningen, beelden als inspiratie . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende vormen aannemen: in de gekende cursusruimtes, online, buiten,... - https://www.wisper.be/cursus/gent/blended-wisperpro-dansoefeningen-beelden-als-inspiratie
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€47,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€43,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€34,00
Locatie

Danspunt

Dok Noord Sint-Salvatorstraat 18 001A
9000 GENT
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder de dansstudio's van Danspunt. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.