BLENDED | WISPERpro: Fotografie en maatschappelijke thema's

Code: 
21EVF167W
Beschrijving

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. 

De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21


///


Fotografie geeft ons de mogelijkheid om in dialoog te gaan met de wereld. Een wereld die continu in verandering is, zowel in ruimtelijk en socio-politiek opzicht als op vlak van klimaat.


Wat is het effect daarvan op de mens? Kan je met een foto iets vertellen over de verhouding van de mens tot die veranderende wereld? Kan fotografie een katalysator zijn om ons te doen nadenken over de wereld? Zo kan een persoonlijk verhaal iets vertellen over het ruimere plaatje, maar ook conceptueel en abstract werken kan maatschappelijke vragen oproepen.


Samen met docente Sara Lamens zoek je naar artistiek-fotografische vertalingen van eigen maatschappelijke standpunten. Je verkent manieren om kleine en grotere thema's te observeren, in vraag te stellen, ter sprake te brengen.


Zo werken we: live en/of online, afhankelijk van de omstandigheden, maar altijd met interactie tussen beelden en deelnemers, tussen deelnemers en docent, tussen beeld en beeld.

Voorkennis
Voor docenten, leerkrachten en publiekswerkers die deze inhoud willen toepassen in het werken met groepen.
Praktische info

Breng je camera of smartphone mee - met lader! Of hou deze klaar bij online omschakeling. Dan heb je nodig: een computer met video en audio en een rustige plek om tijdens de sessies met de docent en deelnemers in videogesprek te gaan. Een koptelefoon is daarbij handig maar geen must.

Sessie(s)
maandag, 15 februari, 2021 - 10:00 tot 16:00
WISPER Gent - Beeldatelier
2021-02-15 10:00 2021-02-15 16:00 Europe/Brussels BLENDED | WISPERpro: Fotografie en maatschappelijke thema's . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/gent/blended-wisperpro-fotografie-en-maatschappelijke-themas
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€46,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€42,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€34,00
Locatie

WISPER Gent

Dok Noord 4D 001
9000 Gent
België

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.