Burlesque: zwoele zang & pikante choreo

Code: 
18GNM788W
Beschrijving

Voor sassy zangeressen: kom jezelf onderdompelen in de wereld van burlesque en zang tijdens deze cursus met attitude!

Burlesque staat voor de verleidelijke en uitdagende cabaretvorm die een hoogtepunt kende in de jaren ‘40 en ‘50 en vandaag opnieuw aan populariteit wint, denk maar aan burlesquekonining Dita Von Teese. De ideale insteek voor een weekendje rond de combinatie zang en show.

We werken aan een eigen act met aandacht voor beide aspecten: stem, zangstijl en nummerkeuze enerzijds en show, attitude en podiumhouding anderzijds. En ja: jezelf verleidelijk opstellen en je stem laten horen in uitdagende songs, dat vergt lef en een gezonde portie zelfvertrouwen. Maar je hoeft niet bang te zijn voor geforceerde pasjes of opgelegde nummers die niet bij je passen: we gaan op zoek naar de unieke burlesque-attitude én bijhorende act van elke deelneemster. Een weekend waarin je kennismaakt met heel wat burlesquevaardigheden, van basischoreografïeën over attitude tot the art of tease.

Een weekend waarin je heel wat uitprobeert. Een weekend waarna je volledig opgeladen terug de week induikt!

Op zoek naar meer gelegenheden om samen met anderen muziek te maken? We verwachten je op de gratis WISPER-jam op 13 december! Deze jamsessie staat open voor de docenten én cursisten van deze en andere najaarscursussen muziek. 

Voorkennis
Voor deelnemers die al enige zangervaring hebben.
Praktische info

Breng losse en/of uitdagende kledij en een flesje water mee.

Sessie(s)
zaterdag, 17 november, 2018 - 10:00 tot 17:00
Doxtudio - Studio 1
2018-11-17 10:00 2018-11-17 17:00 Europe/Brussels Burlesque: zwoele zang & pikante choreo . Voor sassy zangeressen: kom jezelf onderdompelen in de wereld van burlesque en zang tijdens deze cursus met attitude!Burlesque staat voor de verleidelijke en uitdagende cabaretvorm die een hoogtepunt... - https://www.wisper.be/cursus/gent/burlesque-zwoele-zang-pikante-choreo
zondag, 18 november, 2018 - 10:00 tot 17:00
Doxtudio - Studio 1
2018-11-18 10:00 2018-11-18 17:00 Europe/Brussels Burlesque: zwoele zang & pikante choreo . Voor sassy zangeressen: kom jezelf onderdompelen in de wereld van burlesque en zang tijdens deze cursus met attitude!Burlesque staat voor de verleidelijke en uitdagende cabaretvorm die een hoogtepunt... - https://www.wisper.be/cursus/gent/burlesque-zwoele-zang-pikante-choreo
Prijzen
Standaardprijs
€77,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€69,30
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€15,40
Locatie

Doxtudio

Dok Noord 7/107
9000 Gent
Dok Noord is gelegen op de kleine ring tussen de Dampoort en de Muide. Je bereikt de site met de wagen via Dampoort of via de R4 en de Kennedylaan. Met het openbaar vervoer Kom je met de tram? Dan neem je best tram 4 ‘Muide-Moscou’ en stap af aan halte 'Heilige Kerst'. Na ongeveer 200m in de Sint-Salvatorstraat (= verlengde van de Sleepstraat), vind je aan de rechterkant, ingang 2 (groene schuifpoort). Met de bus kan ook, buslijn 5 heeft een halte aan de Heilige Kerst-kerk. Te voet of met de fiets Je kan echter ook wat van de stad genieten, hiervoor loop je vanuit Gent-Dampoort, via de Dampoortstraat naar Sint-Jabobs. Vervolgens ga je richting Sleepstraat. Op het einde van de Sleepstraat, voorbij de Heilige Kerst-kerk, kom je in de Sint-Salvatorstraat. Na ongeveer 200m vind je aan de rechterkant, ingang 2 (groene schuifpoort).
Eerste verdieping winkelcentrum

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.