Danstraining overdag i.s.m. Platform-K en Talk

Code: 
20GZD889S
Beschrijving

Platform-K maakt professionele dansproducties met dansers met en zonder beperking. Dansers met een beperking krijgen een hedendaagse dansopleiding om professioneel mee te draaien.


Sinds september 2019 kreeg Platform-K een plek in de Vooruit waar ze met de ervaren dansers dieper ingaan op specifieke danstechnieken en visies. Twee dagen in de week – op woensdag en donderdag –volgen ze hedendaagse dans, yoga en fysieke training. De lessen worden begeleid door gastdocenten. Ervaren dansers zonder beperking kunnen aansluiten bij deze lessen.


Elke docent geeft een reeks van 4 tot 6 weken. Je kan telkens inschrijven per reeks. Inschrijven voor aparte, eenmalige lessen is niet mogelijk.


Voor inschrijving en meer informatie over exacte data, uren en docenten verwijzen we je door naar de website van Platform-K. Mailen voor meer info naar frauke.seynnaeve@konekt.be


Foto: Silver de Kwaasteniet

Voorkennis
Niveau 3: hedendaagse dans zit je in het bloed. Je traint op regelmatige basis en hebt visie om als danser/beweger/performer te groeien en te verdiepen.
Partners

Platform-K, TALK vzw

Praktische info

OPGELET! Je kan je enkel inschrijven voor deze cursus via https://platform-k.be of stuur een mail naar frauke.seynnaeve@konekt.be.

De prijs hieronder is de prijs per sessie, maar inschrijven is enkel mogelijk voor een volledige reeks (dus niet voor afzonderlijke sessies).

Prijzen
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€15,00
Locatie

VOORUIT

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Gent
België