LIVE | Hedendaagse dans: basis op maandagavond - binnenwereld vs buitenwereld

Code: 
21GVD590W
Beschrijving

Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.

Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om live samen te komen. Meer info op www.wisper.be/voorjaar21


///


Neem een speelse en verhelderende duik in de rijke wereld van hedendaagse dans!


We ontdekken en ontwikkelen de mogelijkheden van ons dansend lichaam. We onderzoeken basiselementen van hedendaagse dans. We werken aan lichaamsbewustzijn, ruimtegebruik, muzikaliteit en compositie.


Zowel techniek, improvisatie als compositie komen aan bod in onze hedendaagse danslessen. We prikkelen onze zintuigen, ons creatieve vermogen en openen en verbreden ons bewegingsvocabularium.


In deze reeks leggen we inhoudelijk extra focus op hoe we onze innerlijke wereld vertalen naar beweging. Wat betekent het om onze dans te projecteren? En hoe kunnen impulsen van buitenaf onze dans op hun beurt voeden?


Kort en bondig: een reeks vol dans, ontdekking, creatie en vooral plezier. Perfect voor beginnende dansers en gemotiveerde bewegers!


+++


Op zoek naar meer?

Wil je nadien de basis van hedendaagse dans verder verkennen, dan start er op 15 maart een volgende basisreeks rond vloerwerk. Beide reeksen zijn ook perfect los van elkaar te volgen!

Voorkennis
Niveau 1: je volgde nooit eerder een cursus hedendaagse dans of je wilt de basis verder onder de knie krijgen. Je kan meerdere keren een basisreeks volgen!
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. We dansen op blote voeten. Breng een flesje water mee voor tussendoor.

Sessie(s)
maandag, 22 februari, 2021 - 19:00 tot 20:30
Danspunt - Studio 2
2021-02-22 19:00 2021-02-22 20:30 Europe/Brussels LIVE | Hedendaagse dans: basis op maandagavond - binnenwereld vs buitenwereld . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/gent/live-hedendaagse-dans-basis-op-maandagavond-binnenwereld-vs-buitenwereld
maandag, 1 maart, 2021 - 19:00 tot 20:30
Danspunt - Studio 2
2021-03-01 19:00 2021-03-01 20:30 Europe/Brussels LIVE | Hedendaagse dans: basis op maandagavond - binnenwereld vs buitenwereld . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/gent/live-hedendaagse-dans-basis-op-maandagavond-binnenwereld-vs-buitenwereld
maandag, 8 maart, 2021 - 19:00 tot 20:30
Danspunt - Studio 2
2021-03-08 19:00 2021-03-08 20:30 Europe/Brussels LIVE | Hedendaagse dans: basis op maandagavond - binnenwereld vs buitenwereld . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/gent/live-hedendaagse-dans-basis-op-maandagavond-binnenwereld-vs-buitenwereld
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€36,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€33,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€26,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€7,00
Locatie

Danspunt

Dok Noord Sint-Salvatorstraat 18 001A
9000 GENT
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder de dansstudio's van Danspunt. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.