Muziek maken met de knipkaart

Code: 
GM637W

Vooraf inschrijven is niet nodig om deel te nemen aan deze cursus!

2018-12-31
Beschrijving

Je wil zelf aan de slag: met andere muzikanten nummers uitwerken, een concept bedenken, een muziekprogramma maken of gewoon de zaal in vuur en vlam zetten. Zelf bedenken en uitproberen, repeteren, maken? Oké, WISPER supportert!

Het begin is echter vaak een enge duik in het diepe en je doet dit soms liever niet op eigen houtje. Voor coaching tijdens het maakproces kun je beroep doen op deze ondersteunende formule. 

WISPER zorgt voor een coach en geeft je een toonkans op één van onze presentatiemomenten. Als groep bepaal je zelf wanneer en waarrond je input verwacht: podiumvaardigheden, werken aan grooves, improvisaties en solo's, regie op het geheel, sound en samenspel, nieuwe ideeen om nummers uit te werken, opnames ... Met een knipkaart heb je recht op 6 coachingsbeurten en minstens één presentatiemoment. 

Je kan ook een knipkaart aanvragen in Leuven

Voorkennis
Praktische info

Je kan op ieder moment beslissen om een coaching aan te vragen. WISPER gaat echter niet per se op elke vraag in.

Mail je idee, je plan en je vraag naar indra@wisper.be
Je krijgt sowieso feedback en wij bekijken of we een meerwaarde kunnen zijn voor je project. Indien we er geen graten in zien, volgt een persoonlijk overleg.

Ook voor meer info kan je een mailtje sturen! Het aantal interventies van een coach is bespreekbaar.

Repetitieruimte is inbegrepen in deze formule.

Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€510,00
Locatie

DE SPITAAL WISPER-GENT

Spitaalpoortstraat 50
9000 Gent
In en rond onze gebouwen kan je parkeren in de straten. Let wel, van maandag tot en met zaterdag moet je van 9u tot 19u betalen aan de betaalautomaten. Op zondag en na 19u kan je gratis parkeren.