Schetsboekmania

Code: 
18GVB443W
Beschrijving

Een schetsboek is zeer persoonlijk. Het is jouw eigen vrije ruimte waarin experiment centraal staat. 

Losse schetsen, droedeltjes, onafgewerkte tekeningen, vlekken, de inkt van een vorige pagina die is uitgelopen op de volgende ... Je knoeit en probeert blad na blad, vrij en nieuwsgierig. Schetsboeken vormen vaak een verzameling van verschillende tekenstijlen- en onderwerpen, maar een schetsboek is vooral jouw boek.

En is het zelfgemaakt, dan koester je het nog meer. We fabriceren daarom elk ons eigen exemplaar. Het binden en samenstellen van papiervellen tot een schetsboek maakt het immers nog persoonlijker en vertrouwder. 

Met ons zelfgebonden schetsboek in de hand gaan we een volle dag op ontdekking. We onderzoeken tekenmaterialen, onderwerpen, onze omgeving, onszelf.  Zonder te gommen, met de charme van de missers erbij, laat je de tekensporen van de dag na.

Voorkennis
BEGINNER/BASIS: Voor iedereen die al een eerste tekenervaring opdeed en inspiratie zoekt voor schetsboekexperimenten.
Praktische info

Je hoeft geen materiaal mee te brengen. We begeven ons ook buiten het lokaal. Kleed je dus naar de weersomstandigheden.

Sessie(s)
vrijdag, 13 april, 2018 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER GENT - Atelier
2018-04-13 10:00 2018-04-13 17:00 Europe/Brussels Schetsboekmania . Een schetsboek is zeer persoonlijk. Het is jouw eigen vrije ruimte waarin experiment centraal staat. Losse schetsen, droedeltjes, onafgewerkte tekeningen, vlekken, de inkt van een vorige pagina die... - https://www.wisper.be/cursus/gent/schetsboekmania
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€44,20
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€39,78
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€8,84
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.