Smartphonelab: voorbij de selfie

Code: 
19GVF156W
Beschrijving

Nee, we hebben het niet over spectaculaire zonsondergangen of elegante poses in je badkamerspiegel. Ook niet over het portret van je hond of een ander opgepimpt beeld. We hebben het over het aandachtig kijken en bijzondere details en weerspiegelingen zien, structuren ontdekken en nieuwe krachtige beelden creëren.

Met je smartphonecamera zwevend en scannend over de omgeving ontdek je lijnen, texturen, kleuren en onverwachte composities. En dat is nog maar het begin. Met eenvoudige apps kan je die beelden combineren, vervormen en omzetten tot een nieuw krachtig beeld. In het smartphonelab experimenteer je met het fotografisch standpunt, abstracties, close-ups, kleur en materie. Met de foto’s in je galerij speel je onbegrensd met vervorming, filters, collagetools en de combinaties ervan. Het beeld dat zo ontstaat geeft toegang tot een nieuwe, imaginaire wereld.

Absoluut de selfie voorbij!

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, met veel of weinig fotografie-ervaring.
Praktische info

Breng je eigen smartphone met camera mee. Vooraf zal je gevraagd worden om specifieke (gratis) apps te downloaden op je smartphone.

Sessie(s)
donderdag, 11 april, 2019 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER GENT - Atelier
2019-04-11 10:00 2019-04-11 17:00 Europe/Brussels Smartphonelab: voorbij de selfie . Nee, we hebben het niet over spectaculaire zonsondergangen of elegante poses in je badkamerspiegel. Ook niet over het portret van je hond of een ander opgepimpt beeld. We hebben het over het... - https://www.wisper.be/cursus/gent/smartphonelab-voorbij-de-selfie
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€58,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€55,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€50,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€11,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.