Songs schrijven voor beginners

Code: 
20GVM883W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Geen vrees: voor deze cursus hoef je niet te kunnen zingen én schrijven én een instrument bespelen. Nieuwsgierigheid naar de bouwstenen van een sterke song volstaat!


Hoe vind je een zangmelodie bij een goed klinkende akkoordenreeks? Of omgekeerd: welke akkoorden zet je onder een aanstekelijk melodietje?


Deze cursus zet je op weg als je graag songs schrijft (of nieuwsgierig bent naar hoe dat in zijn werk gaat) maar niet altijd even goed weet hoe en waar te starten. We gaan door de basisingrediënten die elke goede song nodig heeft en leren zo de bouwstenen kennen die talloze singer-songwriters hanteren. 


We werken in groep: door samen uit te proberen en naar elkaar te luisteren krijg je heel wat nieuwe inzichten én wordt je inspiratie in sneltempo aangewakkerd!

Voorkennis
Niveau 1: je hebt geen voorkennis nodig. Alle zangers én muzikanten die nieuwsgierig zijn naar de bouwstenen van een goede song, zijn welkom!
Praktische info

Breng je instrument mee. WISPER zorgt voor een piano en percussiemateriaal. Heb je zelf een laptop met een opnameprogramma, dan kan je die in de cursus gebruiken.

Sessie(s)
zaterdag, 9 mei, 2020 - 10:00 tot 16:00
De Expeditie - Vergaderlokaal
2020-05-09 10:00 2020-05-09 16:00 Europe/Brussels Songs schrijven voor beginners . Geen vrees: voor deze cursus hoef je niet te kunnen zingen én schrijven én een instrument bespelen. Nieuwsgierigheid naar de bouwstenen van een sterke song volstaat!Hoe vind je een zangmelodie bij... - https://www.wisper.be/cursus/gent/songs-schrijven-voor-beginners
zondag, 10 mei, 2020 - 10:00 tot 16:00
De Expeditie - Vergaderlokaal
2020-05-10 10:00 2020-05-10 16:00 Europe/Brussels Songs schrijven voor beginners . Geen vrees: voor deze cursus hoef je niet te kunnen zingen én schrijven én een instrument bespelen. Nieuwsgierigheid naar de bouwstenen van een sterke song volstaat!Hoe vind je een zangmelodie bij... - https://www.wisper.be/cursus/gent/songs-schrijven-voor-beginners
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€74,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€67,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€54,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€13,00
Locatie

De Expeditie

Dok-Noord 4F - 102
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder De Expeditie. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.