WISPERpro | Danslessen: opbouw en methodiek

Code: 
21EVD337W
Beschrijving

BELANGRIJK

Op dit moment zijn we onze WISPERpro cursussen aan het herdenken om zo flexibel mogelijk cursus te kunnen blijven geven in deze onvoorspelbare tijden. Dat betekent ook dat het format van deze cursus mogelijks nog kan wijzigen. In dat geval vind je de wijzigingen ten laatste op 11 maart 2020 terug op deze pagina. Ben je al ingeschreven en kan je je niet vinden in deze wijzigingen, dan kan je op dat moment nog kosteloos annuleren volgens onze voorwaarden.///


Als docent of begeleider van groepen geef je ontzettend veel van jezelf: je bent constant bezig met het omzetten van ideeën, de zoektocht naar inspiratie of het uitproberen van nieuwe (werk)vormen. Af en toe uitwisselen met vakgenoten kan daarom ontzettend verrijkend en voedend zijn!

Tijdens deze tweedaagse reflecteren we samen over inspiratiebronnen, methodische kaders, opbouw van lessen en manieren om ideeën te concretiseren. Al doende komen we tot praktijkmateriaal. We benaderen (nieuwe) dans- en bewegingsoefeningen van alle kanten. We stellen ons de vraag hoe we tot een stapsgewijze en logische opbouw van een dansles of lessenreeks kunnen komen.

Wat er nog allemaal aan bod kan komen? Zorgen voor een veilig kader én zorgen voor uitdaging. Omgaan met verschillende niveaus, mogelijkheden en achtergronden binnen een groep. Het variëren op thema’s in een lessenreeks. Mogelijkheden om te improviseren in groep. En meer.

Of je nu pas begonnen bent met lesgeven of al jaren bezig bent en nieuwe input zoekt: in een groep van mededocenten leer je bij, stem je af en raak je zonder twijfel nog geïnspireerder!

Nog meer inspiratie? Dat kan!

Aansluitend kan je je tijdens de paasvakantie storten in een multidisciplinair labo voor leerkrachten en begeleiders. Inspiratie, spel en uitwisseling à volonté! Kan je niet zo lang wachten? In de krokusvakantie laten we ons inspireren door beelden en foto's voor het creëren van dansoefeningen.


Voorkennis
Voor alle dansdocenten en -begeleiders, of je nu pas begonnen bent met lesgeven of al jaren bezig bent en nieuwe input zoekt.
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Breng een lunchpakket mee, een flesje water en pen en papier.

Sessie(s)
donderdag, 15 april, 2021 - 11:00 tot 17:00
Danspunt - Studio 2
2021-04-15 11:00 2021-04-15 17:00 Europe/Brussels WISPERpro | Danslessen: opbouw en methodiek . BELANGRIJKOp dit moment zijn we onze WISPERpro cursussen aan het herdenken om zo flexibel mogelijk cursus te kunnen blijven geven in deze onvoorspelbare tijden. Dat betekent ook dat het format van... - https://www.wisper.be/cursus/gent/wisperpro-danslessen-opbouw-en-methodiek
vrijdag, 16 april, 2021 - 11:00 tot 17:00
Danspunt - Studio 2
2021-04-16 11:00 2021-04-16 17:00 Europe/Brussels WISPERpro | Danslessen: opbouw en methodiek . BELANGRIJKOp dit moment zijn we onze WISPERpro cursussen aan het herdenken om zo flexibel mogelijk cursus te kunnen blijven geven in deze onvoorspelbare tijden. Dat betekent ook dat het format van... - https://www.wisper.be/cursus/gent/wisperpro-danslessen-opbouw-en-methodiek
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€94,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€85,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€68,00
Locatie

Danspunt

Dok Noord Sint-Salvatorstraat 18 001A
9000 GENT
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder de dansstudio's van Danspunt. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.