WISPERpro | Dansoefeningen: beelden als inspiratie

Code: 
21EVD338W
Beschrijving

Foto’s en beelden als inspiratie bij het opbouwen van danslessen? Het kan! Op deze bruisende dag maken we de ideeën los om tot boeiende en originele dansoefeningen te komen.

We vertrekken van beelden uit de actualiteit, uit tijdschriften, kunstboeken. Beelden over eenzaamheid, over de natuur, over stilte. Nadien bekijk je elke foto gegarandeerd met andere ogen!

En wees gerust: lang zal het niet duren om onze ideeënstroom op gang te brengen. En zo ga je naar huis met bakken inspiratie. Voor oefeningen, maar ook voor mooie scènes en misschien zelfs voor het maken van een hele voorstelling met je groep!

Op zoek naar nog meer inspiratie?

In de paasvakantie storten we ons in multidisciplinair labo en net daarvoor is er een tweedaagse vol boeiende uitwisseling over methodiek in onze praktijk als dansdocent.

+++

/ vroegboekactie - schrijf in vóór 1 december 2020 en breng gratis een collega mee

Vermeld daarvoor de naam van je collega en school/organisatie bij je eigen inschrijving. Schrijf daarna je collega in, kies het tarief gratis PRO deelnemer en vermeld je eigen naam en school/organisatie opnieuw als opmerking.

Voorkennis
Voor iedereen die kinderen, jongeren of volwassenen op een actieve manier wil laten kennismaken met dans en beweging: sociaal-cultureel werkers, jeugdwerkers, dansdocenten, kunsteducatieve begeleiders.
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. Heb je thuis inspirerende foto's liggen? Breng ze dan zeker mee.

Sessie(s)
maandag, 15 februari, 2021 - 11:00 tot 17:00
Danspunt - Studio 2
2021-02-15 11:00 2021-02-15 17:00 Europe/Brussels WISPERpro | Dansoefeningen: beelden als inspiratie . Foto’s en beelden als inspiratie bij het opbouwen van danslessen? Het kan! Op deze bruisende dag maken we de ideeën los om tot boeiende en originele dansoefeningen te komen.​We vertrekken van beelden... - https://www.wisper.be/cursus/gent/wisperpro-dansoefeningen-beelden-als-inspiratie
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€47,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€43,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€34,00
Gratis PRO deelnemer
€0,00
Locatie

Danspunt

Dok Noord Sint-Salvatorstraat 18 001A
9000 GENT
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder de dansstudio's van Danspunt. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.