ZOMERWEEK | Ableton: kennismaking

Code: 
19GZM392W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Ableton Live is een ontzettend veelzijdige en creatieve tool die je kan helpen arrangeren, componeren, performen, mixen ... Het is hét programma bij uitstek om een klein idee uit te werken tot volwaardige productie. Welke richting jouw muzikale plannen daarbij uit gaan heb je helemaal zelf in de hand. 


Op deze cursusdag krijg je een beeld van de vele mogelijkheden van Ableton bij het tot leven wekken van jouw jingle, song of soundscape!


+++


ZOMERSE COMBO'S:

Combineer met de cursus Citytapers & Soundscapers en ga tijdens deze Ableton-kennismaking aan de slag met je eigenhandig opgenomen klanken en ritmes uit de stad! Ook zot van synths, noise, beats, effects en elektronisch gemaakte muziek? Kom dan zeker mee experimenteren in ons Elektronisch klankenlab!

Voorkennis
Niveau 0: dit is een kennismakingscursus waarvoor je geen voorkennis nodig hebt.
Praktische info

Neem een koptelefoon mee. Je kan een eigen laptop meebrengen, zo kan je er thuis ook verder mee aan de slag. Wie geen eigen laptop heeft kan een laptop van WISPER gebruiken.

Indien je hiervan gebruik wenst te maken, gelieve dit te vermelden bij je inschrijving.

Er is een middagpauze voorzien, je kan zelf een lunchpakket meebrengen of iets kopen in de buurt. Koffie, thee, kraantjeswater en Oxfam fruitsapjes zijn ter plaatse verkrijgbaar.

Sessie(s)
zondag, 30 juni, 2019 - 10:00 tot 16:00
DE WARANDE WISPER-GENT - Loft
2019-06-30 10:00 2019-06-30 16:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Ableton: kennismaking . Ableton Live is een ontzettend veelzijdige en creatieve tool die je kan helpen arrangeren, componeren, performen, mixen ... Het is hét programma bij uitstek om een klein idee uit te werken tot... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-ableton-kennismaking-0
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€36,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€33,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€26,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€7,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.