ZOMERWEEK | Buskerkollektiv: straatmuziek tijdens de Gentse zomer

Code: 
19GZM395W
Beschrijving

Wanneer de parken zonovergoten zijn en de straten vol zomerse vibes hangen, vinden wij het doodzonde om ons binnen op te sluiten om muziek te maken. Geen betere feelgood-combinatie dan aanstekelijke zomerse tunes in openlucht, toch?


Wie het hier volmondig mee eens is, moet absoluut een dagje aansluiten bij ons Buskerkollektiv. In de voormiddag maken we samen swingende arrangementen van diverse nummers uit de jaren '20 tot '60 waarin elke muzikant en zanger aan bod komt. In de namiddag kiezen we een gezellige plek uit om onze buskermaaksels de zomerlucht in te sturen: een parkje, een slaperige straathoek, een plek aan het water ...


Zangers, gitaristen, ukelele-spelers, blazers, percussionisten: iedereen die mee durft zingen of zijn instrument een beetje tot geweldig onder de knie heeft is welkom!


Zin in meer zonnige muziekcursussen?

Welkom in de WISPER zomerweek! We hebben je er graag bij tijdens de namiddagreeks Americana voor zangers en muzikanten. En natuurlijk zijn alle zangers en muzikanten welkom op onze gratis summer jam op woensdagavond!

Voorkennis
Niveau 2: durven zingen en/of basiskennis op je instrument zijn wenselijk. Partituren hoef je niet te kunnen lezen.
Praktische info

Neem je eigen instrument mee. Voor elektrische instrumenten, ook eigen (kleine) versterker voorzien. Bij vragen mail naar yannick@wisper.be

Er is een middagpauze voorzien, je kan zelf een lunchpakket meebrengen of iets kopen in de buurt. Koffie, thee, kraantjeswater en Oxfam fruitsapjes zijn ter plaatse verkrijgbaar.

Sessie(s)
zondag, 30 juni, 2019 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WiSPER-GENT - Backstage
2019-06-30 10:00 2019-06-30 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Buskerkollektiv: straatmuziek tijdens de Gentse zomer . Wanneer de parken zonovergoten zijn en de straten vol zomerse vibes hangen, vinden wij het doodzonde om ons binnen op te sluiten om muziek te maken. Geen betere feelgood-combinatie dan aanstekelijke... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-buskerkollektiv-straatmuziek-tijdens-de-gentse-zomer
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€44,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€40,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€32,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€8,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.