ZOMERWEEK | Citytapers & Soundscapers

Code: 
19GZM412W
Beschrijving

Geboeid door de geluiden en ritme's van de stad? Het getrappel van de drukke wandelstraten, een voorbijrazende tram, het gezellige geroezemoes in een koffiebar klinkt jou letterlijk als muziek in je oren? Je hebt je misschien zelfs al eens afgevraagd hoe dat alles zou klinken als je het zou orchestreren/arrangeren?


In deze cursus trekken we gewapend met een mobiele geluidsrecorder of onze smartphone de stad in om te luisteren en vast te leggen. In de namiddag delen we onze ervaringen en opnames. We experimenteren met eenvoudige open source software hoe we een echte city/soundscape kunnen maken.


+++


ZOMERSE COMBO'S:

Ga tijdens de Ableton-kennismaking verder aan de slag met je eigenhandig opgenomen klanken en ritmes uit de stad!

Ook zot van synths, noise, beats, effects en elektronisch gemaakte muziek? Kom dan zeker mee experimenteren in ons Elektronisch klankenlab!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng je smartphone of een ander toestel waarmee je geluid kan opnemen mee. Je kan ook je eigen laptop gebruiken als je achteraf met je soundscape verder aan de slag wil.

Sessie(s)
zaterdag, 29 juni, 2019 - 10:00 tot 17:00
DE WARANDE WISPER-GENT - Loft
2019-06-29 10:00 2019-06-29 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Citytapers & Soundscapers . Geboeid door de geluiden en ritme's van de stad? Het getrappel van de drukke wandelstraten, een voorbijrazende tram, het gezellige geroezemoes in een koffiebar klinkt jou letterlijk als muziek in... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-citytapers-soundscapers
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€44,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€40,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€32,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€8,00
Locatie

DE WARANDE WISPER GENT

Warandestraat 13
9000 Gent
België
Let wel: in deze buurt is het moeilijk om een parkeerplaatsje te vinden. Je parkeert best op de parking van station Gent Dampoort (betalend), van daar is het maar enkele minuten stappen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.