ZOMERWEEK | Composities in de publieke ruimte

Code: 
20GZD104W
Beschrijving

Danscomposities maken en je verhouden tot de publieke ruimte: ziedaar het thema van deze boeiende namiddag!


Je zal zelf dansmateriaal creëren en herdefiniëren. Alleen, per twee of in groep. De publieke ruimte op Dok Noord wordt je studio én je podium. Je zal je opnieuw en opnieuw verhouden tot die ruimte, met haar architectuur, sociale codes en betekenissen.


Materiaal zal transformeren, verdiepen en uitpuren. Kim coacht en loodst je van plek naar plek, van beweging naar frase.


+++


Zin in meer?

Tijdens onze zomerweek kan je vollenbak combineren. Van fysieke training en hedendaagse danstraining 's morgens, over handstand en bodywork tot contactimprovisatie en authentic jazz en swing. Of misschien waag je je aan een andere kunstdiscipline? Het is hét moment!

Voorkennis
Niveau 2: je hebt minimum basiservaring met hedendaagse dans en hebt zin om door te bomen op eigen of nieuw bewegingsmateriaal en groepscomposities in de publieke ruimte
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen en dat tegen een stootje kan. Breng schoenen mee waarin je buiten kan dansen en een flesje water voor tussendoor.

Sessie(s)
zondag, 5 juli, 2020 - 14:30 tot 18:00
Danspunt - Studio 2
2020-07-05 14:30 2020-07-05 18:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Composities in de publieke ruimte . Danscomposities maken en je verhouden tot de publieke ruimte: ziedaar het thema van deze boeiende namiddag!Je zal zelf dansmateriaal creëren en herdefiniëren. Alleen, per twee of in groep. De... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-composities-de-publieke-ruimte
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€28,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€25,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€20,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€5,00
Locatie

Danspunt

Dok Noord Sint-Salvatorstraat 18 001A
9000 GENT
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder de dansstudio's van Danspunt. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.