ZOMERWEEK | ElektroCafé: community en inspiratie

Code: 
20GZM126W
Beschrijving

Dit is geen klassieke cursus, maar een vrij uitwisselingsmoment tussen mensen met een gedeelde passie voor elektronische muziek. Wie weet ontmoet je wel nieuwe muzikale bondgenoten en smeed je klinkende plannen voor de rest van jullie zomer?


Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische, experimentele instrumenten of je bouwde een heus modulair systeem? Je bent producer van underground elektronische muziek of een beginnende live performer? Je bent eigenaar van een cassette-label of nog volop opzoek naar het juiste medium voor jouw experimentele tracks?


Kortom: ben je into elektronische muziek en wil je graag met anderen ideeën delen? Welkom in ons ElektroCafé!


Ben je nadien niet meer te stoppen? Later op de avond is er een vrij podium voor nieuwe, experimentele en elektronische muziek met aansluitend een feestje!


+++


Is jouw honger naar elektronische- en/of experimentele muziek niet te stillen?

Dan zit je deze zomerweek ook goed bij:


Voorkennis
Niveau X: een beetje tot héél veel interesse in nieuwe, experimentele of elektronische muziek is voldoende.
Praktische info

Wil je ons iets laten zien of laten horen? We zijn benieuwd, breng het mee!

Sessie(s)
zaterdag, 4 juli, 2020 - 13:30 tot 16:30
De Expeditie - Foyer
2020-07-04 13:30 2020-07-04 16:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | ElektroCafé: community en inspiratie . Dit is geen klassieke cursus, maar een vrij uitwisselingsmoment tussen mensen met een gedeelde passie voor elektronische muziek. Wie weet ontmoet je wel nieuwe muzikale bondgenoten en smeed je... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-elektrocaf-community-en-inspiratie
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

De Expeditie

Dok-Noord 4F - 102
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder De Expeditie. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.