ZOMERWEEK | Handstand i.s.m. Ghentstand

Code: 
20GZD105S
Beschrijving

Als kind was het fijn om de wereld af en toe eens ondersteboven te zien. En dan ben je plots volwassen en droom je misschien nog wel van op je handen staan, maar bots je daarbij op sociale of fysieke barrières.


Nochtans is het erg bevrijdend en komt de handstand ook van pas in verschillende hedendaagse sporten en dansstijlen zoals breakdance, capoeira, crossfit, yoga en contactimprovisatie!


Isaiah van Ghentstand leert ons tijdens deze reeks de kneepjes van het vak. Na een gezamenlijke opwarming peilt ze naar het niveau van de groep. Van daaruit werken we gedifferentieerd aan het alighnement ondersteboven, aan specifieke flexibiliteit en aan schouderkracht.


Alle niveaus zijn welkom! Wie nog niet vrijstaand kan blijven staan, krijgt oefeningen om hier verder op te oefenen. Wie het wel al onder de knie heeft, wordt uitgedaagd om het voor zichzelf moeilijker en consistenter te maken.


+++


Wil je meer? Combineer!

Tijdens de zomerweek leg je jouw eigen boeiende danspuzzel. Deze minireeks kan je dan ook perfect combineren met een cursus eerder of later op die dag: in de voormiddag is er Hedendaagse danstraining voor gevorderden of Proeven van hedendaagse dans, in de namiddag zijn er deugddoende bodywork-sessies.

Voorkennis
Niveau X: deelnemers met én zonder voorkennis zijn welkom. We maken het boeiend en toegankelijk voor alle niveaus!
Partners

Ghentstand

Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen.

Sessie(s)
woensdag, 1 juli, 2020 - 14:00 tot 15:30
Doxtudio - Studio 1
2020-07-01 14:00 2020-07-01 15:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Handstand i.s.m. Ghentstand . Als kind was het fijn om de wereld af en toe eens ondersteboven te zien. En dan ben je plots volwassen en droom je misschien nog wel van op je handen staan, maar bots je daarbij op sociale of fysieke... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-handstand-ism-ghentstand
donderdag, 2 juli, 2020 - 14:00 tot 15:30
Doxtudio - Studio 1
2020-07-02 14:00 2020-07-02 15:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Handstand i.s.m. Ghentstand . Als kind was het fijn om de wereld af en toe eens ondersteboven te zien. En dan ben je plots volwassen en droom je misschien nog wel van op je handen staan, maar bots je daarbij op sociale of fysieke... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-handstand-ism-ghentstand
vrijdag, 3 juli, 2020 - 14:00 tot 15:30
Doxtudio - Studio 1
2020-07-03 14:00 2020-07-03 15:30 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Handstand i.s.m. Ghentstand . Als kind was het fijn om de wereld af en toe eens ondersteboven te zien. En dan ben je plots volwassen en droom je misschien nog wel van op je handen staan, maar bots je daarbij op sociale of fysieke... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-handstand-ism-ghentstand
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€35,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€32,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€26,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€6,00
Locatie

DOXTUDIO

Dok Noord 7/107
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder Doxtudio. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.
Eerste verdieping winkelcentrum Dok Noord

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.