ZOMERWEEK | Hedendaagse dans: training voor gevorderden | woensdag tot vrijdag

Code: 
20GZD098W
Beschrijving

Je kan deze cursus de hele zomerweek volgen. Via deze pagina schrijf je je in voor de sessies van woensdag tot vrijdag. Je kan ook apart inschrijven voor de sessies van zaterdag en zondag of voor de volledige reeks van vijf voormiddagen.


Fan van fysieke uitdaging? Check! Zij die Kim kennen weten dat: er zalige muziek zal zijn, er zal worden gezweet, en er zal worden gedanst. Drie, twee of voor wie wil vijf voormiddagen werken we toe naar een vrij, sterk en bewust lichaam. Deze keer via repertoire.


Kim leert je frasemateriaal aan van stukken waarin zij danste. Doorheen dit materiaal leer je je eigen lichaam en bewegingen beter kennen. Het materiaal wordt opengetrokken, geherinterpreteerd en terug samengebracht. Centraal staat het plezier van voluit dansen. Daarbij leren we bewust onze lichamelijke gewaarwordingen en emoties te traceren en te beleven.


Kim daagt je elke dag uit met nieuw materiaal! Benieuwd? Bekijk hier een demo van Kim in actie als docente.


+++


Mag het nog wat meer zijn? Heel wat danscursussen uit deze zomerweek laten zich perfect combineren.

De fysieke training 's ochtends (eveneens bij Kim) is een ideale opwarmer. Een diehard? Dan is de handstandworkshop of bodywork in de namiddag iets voor jou. Op zondagnamiddag coacht Kim je om jouw composities op locatie te brengen.

Voorkennis
Niveau 3: je hebt een stevige basis in hedendaagse dans via verschillende basis- en verdiepingscursussen. Je wil groeien als danser en kijkt ernaar uit om je vollenbak te smijten in nieuwe uitdagingen.
Praktische info

Breng een flesje water mee voor tussendoor.

Sessie(s)
woensdag, 1 juli, 2020 - 10:45 tot 13:15
Doxtudio - Studio 1
2020-07-01 10:45 2020-07-01 13:15 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Hedendaagse dans: training voor gevorderden | woensdag tot vrijdag . Je kan deze cursus de hele zomerweek volgen. Via deze pagina schrijf je je in voor de sessies van woensdag tot vrijdag. Je kan ook apart inschrijven voor de sessies van zaterdag en zondag of voor de... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-hedendaagse-dans-training-voor-gevorderden-woensdag-tot-vrijdag
donderdag, 2 juli, 2020 - 10:45 tot 13:15
Doxtudio - Studio 1
2020-07-02 10:45 2020-07-02 13:15 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Hedendaagse dans: training voor gevorderden | woensdag tot vrijdag . Je kan deze cursus de hele zomerweek volgen. Via deze pagina schrijf je je in voor de sessies van woensdag tot vrijdag. Je kan ook apart inschrijven voor de sessies van zaterdag en zondag of voor de... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-hedendaagse-dans-training-voor-gevorderden-woensdag-tot-vrijdag
vrijdag, 3 juli, 2020 - 10:45 tot 13:15
Doxtudio - Studio 1
2020-07-03 10:45 2020-07-03 13:15 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Hedendaagse dans: training voor gevorderden | woensdag tot vrijdag . Je kan deze cursus de hele zomerweek volgen. Via deze pagina schrijf je je in voor de sessies van woensdag tot vrijdag. Je kan ook apart inschrijven voor de sessies van zaterdag en zondag of voor de... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-hedendaagse-dans-training-voor-gevorderden-woensdag-tot-vrijdag
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€58,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€53,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€42,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€11,00
Locatie

DOXTUDIO

Dok Noord 7/107
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder Doxtudio. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.
Eerste verdieping winkelcentrum Dok Noord

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.