ZOMERWEEK | Ken jezelf: tips voor elk type schrijver

Code: 
20GZR080W
Beschrijving

Wat voor een schrijver ben jij? Het antwoord op die vraag is belangrijker dan je denkt. Door welke bril kijk jij naar de dingen? Plan je vooraf wat je neerpent of bedenk je alles al schrijvende? Verbeter je jezelf tijdens het schrijven of laat je je eerst helemaal gaan voor je begint te schrappen? Ben je een lyricus of eerder een epische schrijver?  


Zelfkennis is het begin van de wijsheid: het geldt evengoed voor schrijvers als voor gewone stervelingen. In deze workshop leer je dan ook met schrijfopdrachten, spel en veel feedback je eigen pennenstreken kennen. Want eens je van jezelf weet hoe je te werk gaat wanneer je de pen ter hand neemt, houdt niets je nog tegen om je verhaal naar een hoger niveau te tillen!

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag, maar hoeft niet.

Sessie(s)
woensdag, 1 juli, 2020 - 11:00 tot 18:00
De Expeditie - Vergaderlokaal
2020-07-01 11:00 2020-07-01 18:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Ken jezelf: tips voor elk type schrijver . Wat voor een schrijver ben jij? Het antwoord op die vraag is belangrijker dan je denkt. Door welke bril kijk jij naar de dingen? Plan je vooraf wat je neerpent of bedenk je alles al schrijvende?... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-ken-jezelf-tips-voor-elk-type-schrijver-1
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€54,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€49,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€39,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€10,00
Locatie

De Expeditie

Dok-Noord 4F - 102
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder De Expeditie. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.