ZOMERWEEK | KlankenLAB open stage: elektro & experimental

Code: 
20GZM130W
Beschrijving

Blip blip! Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische, experimentele instrumenten of een heus modulair systeem? Je hebt een ware passie voor elektronische, nieuwe of experimentele muziek en je hebt hard gewerkt aan een live performance? Dan wil je die natuurlijk eens on stage uitproberen.


Of je nu een experimental modular live set klaar hebt, je kunsten op de theremin wil etaleren of je nieuwste underground elektro project wil komen presenteren: het kan allemaal in een losse en gezellige WISPER-sfeer. Jij zorgt voor de live act, wij voor een podium en een publiek. Achteraf is er ruimte en tijd om alles na te bespreken onder elektro-bondgenoten en wie weet misschien zelfs een danske te placeren!


+++


Is jouw honger naar elektronische- en/of experimentele muziek niet te stillen?

Dan zit je deze zomerweek ook goed bij:


Voorkennis
Niveau 2: je hebt een basiservaring als zanger of als muzikant.
Sessie(s)
zaterdag, 4 juli, 2020 - 20:00 tot 22:00
De Expeditie - Box
2020-07-04 20:00 2020-07-04 22:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | KlankenLAB open stage: elektro & experimental . Blip blip! Je bent helemaal weg van synths, samplers en drumcomputers? Je hebt zelfgemaakte elektronische, experimentele instrumenten of een heus modulair systeem? Je hebt een ware passie voor... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-klankenlab-open-stage-elektro-experimental
Begeleiding
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

De Expeditie

Dok-Noord 4F - 102
9000 Gent
België
WISPER heeft verschillende cursuslocaties op DOK Noord, waaronder De Expeditie. Is het de eerste keer dat je er komt? Dan is het zeker geen overbodige luxe om even de wegwijzer-info op www.wisper.be/doknoord te lezen, je loopt hier gemakkelijk verloren.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.