ZOMERWEEK - Literaire speeddate

Code: 
18GZR698W
Beschrijving

Schrijven een bezigheid voor eenzaten? Niet bij WISPER! En zeker niet in een cursus als deze.

Maar voor we verwarring zaaien: je bent ook welkom als je geen lief zoekt. Zolang je maar zin hebt om samen met anderen aan een tekst te sleutelen. Dat kan in duo maar ook in groepjes van drie of vier. 

Jullie vertrekken telkens van een leuke schrijfopdracht. Na elke opdracht schuif je door naar een nieuw groepje. Zo leer je niet alleen alle deelnemers kennen, maar weet je aan het eind van de dag ook met wie je de grootste schrijfklik hebt. Misschien beramen jullie vervolgens wel plannen voor een klein meesterwerkje.

Als Gent je te ver is of je halverwege de zomer terug op zoek wil naar schrijfkliks, kan je deze zomer ook literair speeddaten in Leuven!

Voorkennis
Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Breng pen en papier mee. Een laptop mag maar moet niet.

Sessie(s)
donderdag, 5 juli, 2018 - 14:00 tot 17:00
DE SPITAAL WISPER-GENT - Cour
2018-07-05 14:00 2018-07-05 17:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK - Literaire speeddate . Schrijven een bezigheid voor eenzaten? Niet bij WISPER! En zeker niet in een cursus als deze.Maar voor we verwarring zaaien: je bent ook welkom als je geen lief zoekt. Zolang je maar zin hebt om... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-literaire-speeddate
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€23,10
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€20,80
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€4,60
Locatie

DE SPITAAL WISPER-GENT

Spitaalpoortstraat 50
9000 Gent
In en rond onze gebouwen kan je parkeren in de straten. Let wel, van maandag tot en met zaterdag moet je van 9u tot 19u betalen aan de betaalautomaten. Op zondag en na 19u kan je gratis parkeren. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.