ZOMERWEEK | Proeven van circle songs

Code: 
19GZM398W
Beschrijving

Circle what?! Een circle song is een zangstijl waarbij de zangers letterlijk in een kring staan. De begeleider start met een kort melodisch motiefje dat de groep herhaalt. Vervolgens worden er motieven en variaties aan toegevoegd tot er een groove ontstaat waarin je je als zanger helemaal kan uitleven.


Tijdens het zingen van circle songs ervaar je de kippenvel-aspecten van samenzang des te intenser. We onderzoeken tempo's, ritmes, harmonie en dynamiek. Daarnaast is er ruimte om meerstemmigheid te ervaren vanuit improvisatie.


Een ideale kans voor beginners om kennis te maken met circle songs en gevoelsmatig met samenzang aan de slag te gaan. Je hoeft geen massa's ervaring te hebben om mee te doen: ieder varieert en improviseert zoveel hij/zij dat zelf wil en kan.


Meer zonnige zang?

Tijdens de zomerweek zijn er ook overdag heel wat zangcursussen! Zoals de namiddagreeksen Americana voor zangers en muzikanten of filmkoor en drie voormiddagen Voiceful yoga.

Voorkennis
Niveau X: je hebt geen ervaring nodig om deel te nemen.
Praktische info

Neem een flesje water mee.

Sessie(s)
dinsdag, 2 juli, 2019 - 19:00 tot 21:00
DAMPOORT WISPER GENT - Muzieklokaal
2019-07-02 19:00 2019-07-02 21:00 Europe/Brussels ZOMERWEEK | Proeven van circle songs . Circle what?! Een circle song is een zangstijl waarbij de zangers letterlijk in een kring staan. De begeleider start met een kort melodisch motiefje dat de groep herhaalt. Vervolgens worden er... - https://www.wisper.be/cursus/gent/zomerweek-proeven-van-circle-songs
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€14,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€13,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€10,00
kansentarief UITPAS Gent (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Gent
€3,00
Locatie

DAMPOORT WISPER GENT

Dampoortstraat 79A
9000 Gent
België

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.