Acteren special: train je verbeelding

Code: 
17LVT878W
Beschrijving

Als acteur heb je, naast je medespeler, je inhoud en je overtuiging, 1 grote geliefde: je verbeelding.

Inleven in situaties en in ruimtes, dingen zien die er niet zijn, maffe dingen bedenken ... Allemaal het werk van de verbeeldingsspier! En jawel, die kan je trainen. Wij stretchen en bewegen hem in het rond, testen zijn conditie en trekken een sprintje.

Welkom bij de verbeeldingsaerobics.

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen
Sessie(s)
zaterdag, 1 april, 2017 - 11:00 tot 17:00
2017-04-01 11:00 2017-04-01 17:00 Europe/Brussels Acteren special: train je verbeelding . Als acteur heb je, naast je medespeler, je inhoud en je overtuiging, 1 grote geliefde: je verbeelding.Inleven in situaties en in ruimtes, dingen zien die er niet zijn, maffe dingen bedenken ...... - https://www.wisper.be/cursus/kessel-lo/acteren-special-train-je-verbeelding
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs - 29.60
€29,60
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide - 26.64
€26,64
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA
€25,16
Locatie

DE BRON WISPER-LEUVEN

Koetsweg 122
3010 Kessel-Lo
Huis 'De Bron' is niet onmiddellijk zichtbaar van op de straat. Het 'kasteeltje' is hoog gelegen in een park in de Koetsweg tussen nr 120 en nr 127. De ingang bevindt zich aan de linkerzijde van het gebouw. Indien je met de trein komt, kan je in van aan het station van Leuven de bus nemen naar Pellenberg dorp en je stapt uit aan de halte Lodreef in de Koetsweg. Er zijn ook enkele WISPER-fietsen ter beschikking aan het station van Leuven. Bel of mail (info.leuven@wisper.be) ons als je graag meer info wil over het fietssysteem. Indien je met de wagen komt, kan je parkeren op de parking ter hoogte van de bushalte 'Lodreef' op de Koetsweg. Je kan ook kosteloos parkeren in de Koetsweg zelf. Volg je een hele dag cursus, dan breng je best zelf je lunchpakket mee. Er is een keukentje in De Bron waar je ook je maaltijd kan opwarmen. Je kan voor 1 euro iets fris te drinken uit de koelkast halen.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.