Aan de slag met Afrikaanse dans

Code: 
17LVD920W
Beschrijving

Heb jij zin om het vuur in je aan te wakkeren? Hou je van Afrikaanse dans? Wil je daar expressief mee aan de slag?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

In deze cursus laten we alles los en leren we ons vooral amuseren. We zoeken en beleven samen met onze docente Veerle. Zij stuurt je stap voor stap op weg met aangeleerd en zelf ontwikkeld dansmateriaal.

Een middag vol plezier!

Voorkennis
Je hebt geen voorkennis nodig om deel te nemen.
Praktische info

Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen (verschillende laagjes, zodat je naargelang de temperatuur dingen kan aan- of uittrekken).
We dansen op blote voeten en breng ook best een flesje water mee.

Sessie(s)
zaterdag, 1 april, 2017 - 10:00 tot 14:00
2017-04-01 10:00 2017-04-01 14:00 Europe/Brussels Aan de slag met Afrikaanse dans . Heb jij zin om het vuur in je aan te wakkeren? Hou je van Afrikaanse dans? Wil je daar expressief mee aan de slag? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze cursus laten we alles los en leren... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/aan-de-slag-met-afrikaanse-dans
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs - 27.00
€27,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide - 24.30
€24,30
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA
€22,95
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Er zijn ook enkele WISPER-fietsen ter beschikking aan het station van Leuven. Bel of mail (info.leuven@wisper.be) ons als je graag meer info wil over het fietssysteem. Cursuslokaal: je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug vind je per dag waar elke activiteit in het gebouw plaats vind. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.