Acteren special: de farce

Code: 
18LNT007W
Beschrijving

Charlie Chaplin ontmoet Fawlty-towers met een vleugje Monty Python: twee dagen lang duiken we onder in de wereld van farce. Wat een klucht!

Er is altijd een conflict of een geheim dat de farce drijft tot de meest waanzinnige situaties. In de wereld van de farce spelen de acteurs verschillende karakters, zijn ze zich bewust van het farce-tempo en drijven ze elkaar tot het uiterste.

Kom en ontdek de farce, ga aan de slag met de technische speler in je, durf de verschillende spelletjes ten volle uit te spelen en maak kennis met een vleugje slapstick.

Voorkennis
Niveau 3: voor ervaren spelers die al meerdere acteercursussen gevolgd hebben.
Sessie(s)
zaterdag, 1 december, 2018 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2018-12-01 10:00 2018-12-01 17:00 Europe/Brussels Acteren special: de farce . Charlie Chaplin ontmoet Fawlty-towers met een vleugje Monty Python: twee dagen lang duiken we onder in de wereld van farce. Wat een klucht!Er is altijd een conflict of een geheim dat de farce drijft... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-de-farce
zondag, 2 december, 2018 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Kleine zaal
2018-12-02 10:00 2018-12-02 17:00 Europe/Brussels Acteren special: de farce . Charlie Chaplin ontmoet Fawlty-towers met een vleugje Monty Python: twee dagen lang duiken we onder in de wereld van farce. Wat een klucht!Er is altijd een conflict of een geheim dat de farce drijft... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/acteren-special-de-farce
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€73,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€65,70
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€62,10
UITpas (sociaal tarief)
€14,60
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.