Acteren verdieping: ervaringen verwerken in je spel

Code: 
17LNT342W
Beschrijving

Acteren, dat heeft te maken met dingen meemaken in de wereld en daar vervolgens iets mee doen op een podium. Je ogen openen, goed rondom je kijken en wat er dan (met jou) gebeurt verwerken in je spel. Tijdens dit weekend zoomen we in op dat omzetproces. 

We zoeken tijdens deze cursus een aantal ervaringen op en bezoeken daarvoor verschillende locaties: een legerbasis, een materniteit, twee heel verschillende straten. We keren nadien terug naar ons werklokaal en verwerken wat we zagen of hoe we ons daarbij voelden in acteerwerk, een scène of een performance.
 

Voorkennis
Niveau X: Voor regisseurs of spelers of dramaturgen. Of gewoon verbeeldingskrachtige mensen of goeie kijkers of straffe luisteraars of dromers of piekeraars. Alle niveaus welkom!
Sessie(s)
zaterdag, 28 oktober, 2017 - 11:00 tot 20:00
OPEK - Box
2017-10-28 11:00 2017-10-28 20:00 Europe/Brussels Acteren verdieping: ervaringen verwerken in je spel . Acteren, dat heeft te maken met dingen meemaken in de wereld en daar vervolgens iets mee doen op een podium. Je ogen openen, goed rondom je kijken en wat er dan (met jou) gebeurt verwerken in je spel... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/acteren-verdieping-ervaringen-verwerken-je-spel
zondag, 29 oktober, 2017 - 11:00 tot 16:00
OPEK - Box
2017-10-29 11:00 2017-10-29 16:00 Europe/Brussels Acteren verdieping: ervaringen verwerken in je spel . Acteren, dat heeft te maken met dingen meemaken in de wereld en daar vervolgens iets mee doen op een podium. Je ogen openen, goed rondom je kijken en wat er dan (met jou) gebeurt verwerken in je spel... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/acteren-verdieping-ervaringen-verwerken-je-spel
Prijzen
Standaardprijs
€71,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€63,90
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€60,35
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€14,20
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Cursuslokaal: je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les wordt je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.