BLENDED | Argentijnse Tango: basis

Code: 
21LVD566W
Beschrijving

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. 

De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info in de tekst hieronder en op www.wisper.be/voorjaar21


///


Laat je betoveren door het flitsende benenwerk, de smeulende passie en de verleidelijke blikken van hét exportproduct van Argentinië!


Callan Correo & Chantal Lathuy voeren je tijdens deze cursus mee naar een wereld waarin alles draait om hoffelijkheid, elegantie en verleiding. Hun gedreven manier van lesgeven is toegankelijk, aanstekelijk én druipt van de passie voor Argentijnse tango!


Tijdens de wekelijkse lessen maak je dan ook niet alleen kennis met de dans op zich, maar ook met de rijke geschiedenis, etiquette en de cultuur die ermee samenhangt.


Zo werken we: deze cursus gaat hoe dan ook door. Indien we door de coronamaatregelen niet live kunnen samenkomen, zal alles online via Zoom verdergaan. Deze cursus werd zo uitgedacht dat de sessies zowel in de studio als bij je thuis zullen verrijkend, inspirerend en compleet zijn. Een paar dagen op voorhand krijg je nog een mail met meer details over het verloop van de eerste sessie!


+++


Deze basisreeks bestaat uit 6 sessies van een uur, telkens van 21u tot 22u op dinsdagavond.


Nood aan extra oefenmomenten om de moves extra goed onder de knie te krijgen?

Schrijf je dan ook in voor de techniekreeks, van 20u tot 21u op dinsdagavond en voor de intensieve dansdag (live) op 7 maart!


Heb je al wat meer tango-ervaring? Dan raden we je aan in te schrijven voor de verdiepingsreeks, ook op dinsdagavond van 19u tot 20u.


Meer dansen, minder betalen!

Wie twee sessies per avond volgt, kan voor beide reeksen inschrijven aan het combitarief en is een stuk goedkoper af.

Voorkennis
Niveau 1: dit is een basisreeks, zowel voor absolute beginners als voor deelnemers die al eens eerder tango dansten maar hun basis willen opfrissen, herhalen of verdiepen.
Praktische info

Deelnemen kan enkel samen met een partner uit jouw sociale bubbel, met wie je ook thuis kan verder dansen in het geval dat de lessen online gaan. Je moet wel elk apart inschrijven (zet daarbij elkaars naam in het opmerkingenveld).
///
Zorg voor een (sportieve) schoen met gladde, flexibele zool. De schoen moet goed vast zitten aan de voet en moet de vorm van de voet zoveel mogelijk volgen. Een schoen met hak kan mooi zijn, maar is geen vereiste.

Sessie(s)
dinsdag, 23 februari, 2021 - 21:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-02-23 21:00 2021-02-23 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Argentijnse Tango: basis . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-argentijnse-tango-basis
dinsdag, 2 maart, 2021 - 21:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-02 21:00 2021-03-02 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Argentijnse Tango: basis . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-argentijnse-tango-basis
dinsdag, 9 maart, 2021 - 21:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-09 21:00 2021-03-09 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Argentijnse Tango: basis . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-argentijnse-tango-basis
dinsdag, 16 maart, 2021 - 21:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-16 21:00 2021-03-16 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Argentijnse Tango: basis . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-argentijnse-tango-basis
dinsdag, 23 maart, 2021 - 21:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-23 21:00 2021-03-23 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Argentijnse Tango: basis . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-argentijnse-tango-basis
dinsdag, 30 maart, 2021 - 21:00 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-30 21:00 2021-03-30 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Argentijnse Tango: basis . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-argentijnse-tango-basis
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€69,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€63,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€50,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€47,00
Combitarief: als je inschrijft voor 2 sessies per avond (basis + techniek OF verdieping + techniek)
€47,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€13,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.