BLENDED | Gitaar special: pedals & effecten

Code: 
21LVM646W
Beschrijving

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. 

De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21


///


In deze special leer je hoe je een pedalboard opbouwt in verschillende stappen. Je krijgt inzicht in verschillende effecten en hun werking.

Aan de hand van praktijkoefeningen in kleine groepjes, feedback van de docent en via uitwisseling met andere deelnemers zoomen we in op klank en de verschillende mogelijkheden.


Deze cursus is bedoeld voor gitaristen die willen proeven van elektrische gitaar, pedals en effecten. Ook een akoestische gitaar kan via de computer versterkt en vervormd worden.


Zo werken we: als het mogelijk is, komen we live samen voor de sessies, maar deze reeks werd zo uitgedacht dat ze ook online kan (verder)gaan indien nodig!  Je ontvangt in dat geval nog een bericht met praktische info over het online platform dat gebruikt wordt.

Voorkennis
Niveau 2: voor gitaristen met ervaring die willen kennismaken met of die hun kennis over pedals en effecten willen uitbreiden.
Praktische info

Je hebt nodig: een computer/laptop/tablet met internetverbinding en met werkende microfoon en camera. Een koptelefoon is handig maar geen must. Andere benodigdheden: eigen gitaar en amplifier, eventueel ook effecten en/of pedalboards.

Sessie(s)
zaterdag, 6 maart, 2021 - 11:00 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-06 11:00 2021-03-06 16:00 Europe/Brussels BLENDED | Gitaar special: pedals & effecten . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-gitaar-special-pedals-effecten
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€26,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€24,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€19,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€18,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€5,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.