BLENDED | Sonorische mist: experimenteren met noise synthese en samples

Code: 
21LVM645W
Beschrijving

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. 

De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21


///


Welkom op deze elektronische jam in een grootse setting! Een dag lang mag je losgehen aan een reusachtige speakerinstallatie op het dak van OPEK, met luidsprekers in de vier windrichtingen.


Door live te improviseren met een arsenaal aan (noise) synthese en samples, ontdek je met je eigen handen aan de knoppen wat drone-based muziek allemaal is en kan zijn.


De focus ligt daarbij niet op techniek of uitgebreide handleidingen van de apparatuur: docent Stan fungeert eerder als dirigent dan als docent. Maar dankzij de summiere indicaties en vooral door zelf aan de slag te gaan, steek je heel wat op van de mogelijkheden en toepassingen.


Zo werken we: als de maatregelen het toelaten, zorgen we ervoor dat je deze cursus live kan volgen, eventueel in kleinere groepjes of individueel. Maar deze workshop werd zo uitgedacht dat je ze ook online kan volgen indien nodig! In dat geval wordt de speakerinstallatie enkel bemand door docent Stan en neem je deel van thuis uit. In dat geval ontvang je uiteraard nog verdere praktische instructies via mail.

Voorkennis
Niveau X: zowel voor absolute beginners als voor deelnemers die al wat ervaring hebben met elektronische muziek.
Praktische info

In het geval van online sessies heb je nodig: een computer/laptop/tablet met internetverbinding en met werkende microfoon en camera. Een koptelefoon is handig maar geen must. Voorzie je eigen drumcomputer en/of synthesizer.

Sessie(s)
zondag, 7 maart, 2021 - 11:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-07 11:00 2021-03-07 17:00 Europe/Brussels BLENDED | Sonorische mist: experimenteren met noise synthese en samples . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-sonorische-mist-experimenteren-met-noise-synthese-en-samples
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€34,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€31,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€25,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€23,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€6,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.