BLENDED | Werkplek voor Wisperlingen met ervaring – hokjesdenken verboden!

Code: 
21LVM719W
Beschrijving

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. 

De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21


///


In de hedendaagse kunsten is het eigenlijk al niet meer weg te denken: verschillende artistieke disciplines die samengaan in voorstellingen, performances en tentoonstellingen.


En eigenlijk is het ook volledig achterhaald om te denken vanuit aparte hokjes. Als je bezig bent met iets dat je goed tot uiting wil brengen, denk je best breed, zonder restricties, vanuit datgene wat je wil laten zien. Op deze werkplek voor Wisperlingen gaan we grenzen over, zonder ze als grenzen te beschouwen. Welkom in niemandsland!

Plan van aanpak: maandelijks komen we één vrijdagavond bij elkaar. Er is een gezamenlijk thema of invalshoek waardoor we ons laten inspireren. We nemen een gezamenlijke duik, wisselen uit, laten onze associaties de vrije loop en zetten deze actief om in gelijk welke vorm. Je schrijft, danst, musiceert, speelt, tekent, schildert ... het maakt niet uit.


Mogelijke thema's zijn vergankelijkheid, performen, rituelen, structuren.


Wie zoeken we? Artistieke avonturiers die niet vies zijn van een portie stevig experiment (en mislukking).

Voorwaarden: je bent geen beginner in één van de artistieke disciplines, kan best autonoom werken en hebt zin om thema's te onderzoeken zonder de discipline vast te leggen. ​Elke vrijdag wordt begeleid door twee stafmedewerkers en heeft een eigen thema.


Zo werken we: als het mogelijk is, komen we live samen voor de sessies, maar deze reeks werd zo uitgedacht dat ze ook online kan (verder)gaan indien nodig! Je ontvangt in dat geval nog een bericht met praktische info over het online platform dat gebruikt wordt.

Voorkennis
Niveau 3: je hebt ervaring in één van de kunstdisciplines, kan autonoom werken, wil experimenteren en bent niet bezig met lukken of mislukken.
Praktische info

In het geval van online sessies heb je nodig: een computer/laptop/tablet met internetverbinding en met werkende microfoon en camera. Een koptelefoon is handig maar geen must. 

Sessie(s)
vrijdag, 12 maart, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-12 19:30 2021-03-12 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Werkplek voor Wisperlingen met ervaring – hokjesdenken verboden! . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-werkplek-voor-wisperlingen-met-ervaring-hokjesdenken-verboden
vrijdag, 26 maart, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-26 19:30 2021-03-26 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Werkplek voor Wisperlingen met ervaring – hokjesdenken verboden! . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-werkplek-voor-wisperlingen-met-ervaring-hokjesdenken-verboden
vrijdag, 30 april, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-04-30 19:30 2021-04-30 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Werkplek voor Wisperlingen met ervaring – hokjesdenken verboden! . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-werkplek-voor-wisperlingen-met-ervaring-hokjesdenken-verboden
vrijdag, 28 mei, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-05-28 19:30 2021-05-28 22:00 Europe/Brussels BLENDED | Werkplek voor Wisperlingen met ervaring – hokjesdenken verboden! . Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving. De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/blended-werkplek-voor-wisperlingen-met-ervaring-hokjesdenken-verboden
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€68,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€62,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€50,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€47,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€12,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.