Crashcourse theatergeschiedenis

Code: 
20LVT933W
Beschrijving

Op twee dagen de hele theatergeschiedenis door uw strot? Challenge accepted.


We starten bij de Grieken, passeren de middeleeuwen en vroegmoderne tijd, snellen door de 18e, 19e en 20ste eeuw en eindigen bij de laatste 20 jaar. We bekijken belangrijke stromingen, schrijvers en methodieken en zien de schoonheid van de actie en de reactie, van oorzaak en gevolg, van hoe de ene theatermaker de andere beïnvloedt. Maar beseffen vooral dat wij onze theatervoorvaderen erg dankbaar mogen zijn.


We doen dit bovendien actief: we lezen, bewegen, spreken in koor, vergroten uit, versoberen of vervreemden. We debatteren, ondergaan en ondervinden.

Voorkennis
Niveau 2: je hebt een eerste theaterervaring achter de kiezen, of dat nu acteren, regisseren of kijken is.
Sessie(s)
zaterdag, 25 april, 2020 - 11:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-04-25 11:00 2020-04-25 17:00 Europe/Brussels Crashcourse theatergeschiedenis . Op twee dagen de hele theatergeschiedenis door uw strot? Challenge accepted.We starten bij de Grieken, passeren de middeleeuwen en vroegmoderne tijd, snellen door de 18e, 19e en 20ste eeuw en... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/crashcourse-theatergeschiedenis
zondag, 26 april, 2020 - 11:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-04-26 11:00 2020-04-26 17:00 Europe/Brussels Crashcourse theatergeschiedenis . Op twee dagen de hele theatergeschiedenis door uw strot? Challenge accepted.We starten bij de Grieken, passeren de middeleeuwen en vroegmoderne tijd, snellen door de 18e, 19e en 20ste eeuw en... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/crashcourse-theatergeschiedenis
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€87,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€79,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€63,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€59,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€16,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.