CREATAAL | Proeven van dansen

Code: 
19LND436W
Beschrijving

Samen met een dansdocent ga je op zoek naar verhalen en ontmoetingen. We spelen met taal en beweging. Beweging wordt dans. Soms alleen, soms samen in groep. En dat in eenvoudig Nederlands!


Iedereen is welkom, maar deze CREATAAL cursussen zijn bijzonder geschikt voor anderstalige nieuwkomers! Spreek je al een beetje Nederlands? Kom dan tijdens een Creataal cursus mee vertellen, muziek maken, toneel spelen of dansen in je nieuwe taal. Zo leer je verder Nederlands op een leuke manier. Fouten maken is niet erg!

Voorkennis
Dit is een cursus in het kader van CREATAAL: creatieve cursussen in eenvoudig Nederlands.
Praktische info

Draag makkelijke zittende kleren, neem ook een flesje water.

Sessie(s)
dinsdag, 1 oktober, 2019 - 19:00 tot 20:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Box
2019-10-01 19:00 2019-10-01 20:30 Europe/Brussels CREATAAL | Proeven van dansen . Samen met een dansdocent ga je op zoek naar verhalen en ontmoetingen. We spelen met taal en beweging. Beweging wordt dans. Soms alleen, soms samen in groep. En dat in eenvoudig Nederlands!Iedereen is... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/creataal-proeven-van-dansen-0
dinsdag, 8 oktober, 2019 - 19:00 tot 20:30
OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN - Box
2019-10-08 19:00 2019-10-08 20:30 Europe/Brussels CREATAAL | Proeven van dansen . Samen met een dansdocent ga je op zoek naar verhalen en ontmoetingen. We spelen met taal en beweging. Beweging wordt dans. Soms alleen, soms samen in groep. En dat in eenvoudig Nederlands!Iedereen is... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/creataal-proeven-van-dansen-0
Prijzen
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€18,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€14,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€4,00
Locatie

OPENBAAR ENTREPOT VOOR DE KUNSTEN

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.