Diversiteit in dans: Argentijnse Tango

Code: 
18LVD568W
Beschrijving

Voor jou kunnen er niet genoeg gelegenheden zijn om je tangoskills te oefenen? Met deze cursus kan je je een hele dag lang uitleven! We werken samen met WISPER tangodocenten Koen en Gerda rond het creatief spel van leiden en volgen. We experimenteren met improviseren en brengen zo variatie in onze dans.

Er gaat veel aandacht naar het leiden, volgen en het aanvoelen van je partner. De passie, die (achter)volgt (je) vanzelf.   

Met een kleurrijke mengeling aan stijlen zetten we dit voorjaar de boeiende diversiteit binnen onze samenleving én ons cursusaanbod in de kijker. Naast Argentijnse tango gaat er dit seizoen ook een cursus Swingrock, Afrikaanse dans, Bollywood dans en Natural movement door. 

Voorkennis
Niveau 2: je hebt al een eerste basiservaring met Argentijnse tango.
Praktische info

Zorg voor makkelijk zittende kledij en schoenen met lederen zolen, dames dansen makkelijkst op (hoge) hakken.
dit is een koppeldans, dus best inschrijven samen met danspartner.
Danspartners dienen zich apart online in te schrijven en de prijs is per persoon.

Sessie(s)
zaterdag, 7 april, 2018 - 10:00 tot 16:00
OPEK - Kleine zaal
2018-04-07 10:00 2018-04-07 16:00 Europe/Brussels Diversiteit in dans: Argentijnse Tango . Voor jou kunnen er niet genoeg gelegenheden zijn om je tangoskills te oefenen? Met deze cursus kan je je een hele dag lang uitleven! We werken samen met WISPER tangodocenten Koen en Gerda rond het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/diversiteit-dans-argentijnse-tango
Prijzen
Standaardprijs
€35,50
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€31,95
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€30,18
UITpas (sociaal tarief)
€7,10
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.