Een voorstelling maken met de knipkaart

Code: 
LT500W
Beschrijving

Je wil zelf aan de slag: spelen of regisseren, bedenken en uitproberen, repeteren, maken? Oké, WISPER supportert! Het begin is echter vaak een enge duik in het diepe en je doet dit soms liever niet op eigen houtje. Voor coaching tijdens het maakproces kun je beroep doen op deze ondersteunende formule. 


WISPER zorgt voor een coach en geeft je een toonkans op één van onze presentatiemomenten. Als groep bepaal je zelf wanneer en waarrond je input verwacht: dramaturgie, tekstanalyse, enscenering, spelcoaching. Het traject wordt volledig op maat uitgewerkt. 


Met een knipkaart heb je recht op zes coachingsbeurten en minstens één presentatiemoment. Op zondagavonden kan je ook in OPEK repeteren.

Voorkennis
Niveau 4: je volgde heel wat cursussen in regie en/of acteren, je werkt autonoom en bent ervaren in het zoeken en experimenteren
Praktische info

Je kan op ieder moment beslissen om een coaching aan te vragen. WISPER gaat echter niet per se op elke vraag in.

Mail je idee, je plan en je vraag naar eva@wisper.be. Je krijgt sowieso feedback en wij bekijken of we een meerwaarde kunnen zijn voor je project. Indien we er geen graten in zien, volgt een persoonlijk overleg.

Ook voor meer info kan je een mailtje sturen!

Op zondagavonden kunnen wij je een repetitieruimte aanbieden.

Begeleiding
Prijzen
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€525,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.