Een voorstelling maken met de knipkaart

Code: 
21LZT807W

Vooraf inschrijven is niet nodig om deel te nemen aan deze cursus!

2021-07-31
Beschrijving

De knipkaart is een BLENDED coaching

Dat betekent dat hij verschillende online en offline vormen kan aannemen. Als je een knipkaart aanvraagt, stel je je dus open voor alternatieve vormen van begeleiding! Meer info op www.wisper.be/voorjaar21


///


Je wil zelf aan de slag: spelen en regisseren, bedenken en uitproberen, repeteren en maken? Oké, WISPER supportert! Het begin is echter vaak een enge duik in het diepe en je doet dit soms liever niet op eigen houtje. Voor coaching tijdens het maakproces kun je beroep doen op deze ondersteunende formule. 


WISPER zorgt voor een coach en geeft je een toonkans op één van onze presentatiemomenten. Als groep bepaal je zelf wanneer en waarrond je input verwacht: dramaturgie, tekstanalyse, enscenering, spelcoaching. Het traject wordt volledig op maat uitgewerkt. 


Met een knipkaart heb je recht op zes coachingsbeurten en minstens één presentatiemoment. 

Voorkennis
Niveau 4: je volgde heel wat cursussen regie en/of acteren, je werkt autonoom en bent ervaren in het zoeken en experimenteren.
Praktische info

Je kan op ieder moment beslissen om een coaching aan te vragen. WISPER gaat echter niet per se op elke vraag in. Sowieso zetten wij in op groepen of artistieke verbinding, dus monologen ondersteunen we niet via deze weg.
///
Mail je idee, je plan en je vraag naar eva@wisper.be. Je krijgt sowieso feedback en wij bekijken of wij een meerwaarde kunnen zijn voor je project. Daarna volgt een persoonlijk overleg. Ook voor meer info kan je een mailtje sturen.

Sessie(s)
zaterdag, 31 juli, 2021 - 19:00 tot 21:00
2021-07-31 19:00 2021-07-31 21:00 Europe/Brussels Een voorstelling maken met de knipkaart . De knipkaart is een BLENDED coachingDat betekent dat hij verschillende online en offline vormen kan aannemen. Als je een knipkaart aanvraagt, stel je je dus open voor alternatieve vormen van... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/een-voorstelling-maken-met-de-knipkaart-1
Begeleiding
Prijzen
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€525,00
Locatie

BLENDED Leuven

Check www.wisper.be/blended
Blended Leuven
België
De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline werkvormen aannemen. Die worden pas kort vooraf vastgelegd. Enkele dagen voor de start krijg je een mail met praktische info over hoe/waar de eerste sessie doorgaat. Als er live sessies zijn, dan vinden die plaats in Leuven (precieze adres volgt later).