Een weekend hedendaagse dans

Code: 
18LND941W
Beschrijving

Het mag gezegd: het Weekend Hedendaagse Dans wordt stilaan een vaste waarde binnen ons dansaanbod. En degenen die al meegingen, weten dat daar goede redenen voor zijn!

Een hele zaterdag en zondag zetten we resoluut in het teken van dans en een weekend lang ontdek en ontwikkel je op verschillende manieren de danser in jezelf. 

Samen onderzoeken we de basiselementen van hedendaagse dans. We werken rond lichaamsbewustzijn, ruimtegebruik, vloerwerk, partnerwerk, compositie en choreografie. We gaan stapsgewijs te werk en bouwen aan een motiverende en inspirerende groepssfeer. 

Voorkennis
Niveau X: ervaring speelt geen rol, iedereen welkom!
Praktische info

Draag kledij waarin je gemakkelijk kan bewegen. We dansen meestal op blote voeten. Neem een lunchpakket mee voor tijdens de pauze.

Sessie(s)
zaterdag, 24 november, 2018 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Studio
2018-11-24 10:00 2018-11-24 17:00 Europe/Brussels Een weekend hedendaagse dans . Het mag gezegd: het Weekend Hedendaagse Dans wordt stilaan een vaste waarde binnen ons dansaanbod. En degenen die al meegingen, weten dat daar goede redenen voor zijn! Een hele zaterdag en zondag... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/een-weekend-hedendaagse-dans
zondag, 25 november, 2018 - 10:00 tot 17:00
OPEK - Studio
2018-11-25 10:00 2018-11-25 17:00 Europe/Brussels Een weekend hedendaagse dans . Het mag gezegd: het Weekend Hedendaagse Dans wordt stilaan een vaste waarde binnen ons dansaanbod. En degenen die al meegingen, weten dat daar goede redenen voor zijn! Een hele zaterdag en zondag... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/een-weekend-hedendaagse-dans
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs
€83,00
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide
€74,70
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€70,60
UITpas (sociaal tarief)
€16,60
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.