Feel the rhythm: bodypercussie & cajon

Code: 
20LNM246W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Niets in de handen, niets in de mouwen. Tijdens deze cursus maken we fysieke muziek van de bovenste plank. Is het dans, theater of percussie? Het is in de eerste plaats puur percussieplezier met handen, voeten, benen, stem en buik. 

 

En het mooiste van al? Je hebt er alleen jezelf en een ferme injectie enthousiasme voor nodig. Tijdens deze workshop maken we van ons lijf ons instrument.


Klappen, stampen, fluiten, vingerknippen: al deze fysieke klanken brengen we samen tot een aanstekelijke beat. Daarna passen we die klanken ook toe op cajon.


Het eindresultaat wordt zowel groots als verrassend!

 

Jeukt het al? Hier alvast een voorsmaakje van wat je op deze dag te wachten staat.

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Trek gemakkelijke kledij aan en breng een flesje water mee.

Sessie(s)
zondag, 8 november, 2020 - 10:00 tot 16:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-11-08 10:00 2020-11-08 16:00 Europe/Brussels Feel the rhythm: bodypercussie & cajon . Niets in de handen, niets in de mouwen. Tijdens deze cursus maken we fysieke muziek van de bovenste plank. Is het dans, theater of percussie? Het is in de eerste plaats puur percussieplezier met... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/feel-rhythm-bodypercussie-cajon
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€37,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€34,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€27,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€26,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€7,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.