Fotografie: warme beelden

Code: 
17LZF025W
Beschrijving

Geen beter moment dan een zwoele zomerdag om warme foto’s te maken. We activeren onze fotografische thermometer en gaan op pad!

Maar wat bepaalt nu precies de temperatuur van een foto? We zoeken naar warm in letterlijke én figuurlijke zin. Je leert spelen met kleur, inhoud, compositie, interactie tussen mensen. Zo trachten we de zomer haast tastbaar vast te leggen op foto. We gaan OPEK, medecursisten en de stad warm in beeld brengen.

Vooral originele ideeën, een wakkere blik en een tikkeltje durf geven jouw beelden die vonk of zachte gloed. Hou je ogen dus goed open en leer je omgeving fotograferen in zomerse tinten!
Deelnemen kan zowel als je weinig of veel fotografie-ervaring hebt. Gekende technieken kun je toepassen, maar een theoretische uitleg over de basistechnieken komt in deze cursus niet aan bod.

Combineertip: tijdens de cursus Fotografie: de avond en het licht ga je drie avonden op pad tijdens een inspirerende fotografietrip die je anders laat kijken en werken met licht. 

Voorkennis
Voor iedereen. Gekende technieken kun je toepassen, let op: een theoretische uitleg over de basistechnieken komt in deze cursus niet aan bod.
Praktische info

Neem je digitale camera en usb kabeltje mee.

Sessie(s)
zaterdag, 29 juli, 2017 - 10:00 tot 17:00
OPEK
2017-07-29 10:00 2017-07-29 17:00 Europe/Brussels Fotografie: warme beelden . Geen beter moment dan een zwoele zomerdag om warme foto’s te maken. We activeren onze fotografische thermometer en gaan op pad!Maar wat bepaalt nu precies de temperatuur van een foto? We zoeken naar... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/fotografie-warme-beelden
Begeleiding
Prijzen
Standaardprijs - 46.20
€46,20
-25jaar/ +65jaar / werkzoekend/ 66% invalide - 41.58
€41,58
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA
€39,27
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwone
€8,32
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in! Er zijn ook enkele WISPER-fietsen ter beschikking aan het station van Leuven. Bel of mail (info.leuven@wisper.be) ons als je graag meer info wil over het fietssysteem. Cursuslokaal: je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les wordt je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.