Kick-off beeld

Code: 
20LNB291W
Beschrijving

Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het beeldaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off! 


Op deze gratis kennismakingsavond laten we je proeven van het nieuwe seizoen tijdens verschillende sessies met verschillende beeldende insteken: schilderen, tekenen en illustreren. Je krijgt een preview van verschillende cursussen, zodat deze avond voorbij is voor je het weet. De smaak te pakken? Dan kan je nadien terecht in één van de langere reeksen uit ons najaarsaanbod.


Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren. Lees hier meer over onze annulatievoorwaarden.


Tijdens deze wervelende avond krijg je een voorproefje van de cursussen schilderen, tekenen, illustreren en comic.


Maak kennis met onze docenten, onze manier van werken en onze inhouden. Ervaring speelt geen rol, iedereen welkom!

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen, ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Geef op voorhand aan voor welke initiatie(s) je komt! /// Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren.

Sessie(s)
donderdag, 17 september, 2020 - 19:00 tot 21:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-09-17 19:00 2020-09-17 21:00 Europe/Brussels Kick-off beeld . Je wil wel eens komen snuffelen aan de cursussen uit het beeldaanbod, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off! Op deze gratis kennismakingsavond... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/kick-beeld-0
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.