KICK-OFF theater

Code: 
20LNT209W
Beschrijving

Je bent benieuwd naar onze theaterdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de theatercursussen, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off theater! 


Op deze avond laten we je gratis proeven van het nieuwe theaterseizoen met drie sessies gegeven door drie verschillende WISPER theaterdocenten. Je krijgt telkens een preview van hun cursussen op je bord zodat deze avond voorbij is voor je het weet. De smaak te pakken? Dan kan je nadien terecht in één van de langere reeksen uit ons najaarsaanbod.


Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren. Lees hier meer over onze annulatievoorwaarden.


Het programma:


  • Sven Verelst maakt je nieuwsgierig naar clownerie
  • Eva De Mulder laat je proeven van acteren en geeft je een korte coaching
  • Hannes Van Biesbroeck geeft je een pittige introductie improvisatietheater

Ervaring speelt geen rol, iedereen is welkom om te komen proeven!

Voorkennis
Niveau X: voor iedereen die wil proeven van het WISPER cursusaanbod. Ervaring speelt geen rol!
Praktische info

Opgelet: deelname aan de kick-off betekent niet automatisch dat je ook ingeschreven bent voor een vervolgreeks! Als je 100% zeker wil zijn van je plaatsje in een najaarsreeks, raden we je aan om alvast in te schrijven. Ben je toch niet overtuigd na de kick-off, dan kan je tot twee weken vóór de start van de cursus kosteloos annuleren.

Sessie(s)
donderdag, 17 september, 2020 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-09-17 19:30 2020-09-17 22:00 Europe/Brussels KICK-OFF theater . Je bent benieuwd naar onze theaterdocenten? Je wil wel eens komen snuffelen aan de theatercursussen, maar weet nog niet of een volledige reeks iets voor jou is? Bingo: welkom op onze kick-off theater... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/kick-theater-0
Prijzen
Free
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.