LIVE | Argentijnse Tango: een intensieve dag - verdieping

Code: 
21LVD774W
Beschrijving

Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.

Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om live samen te komen. Meer info op www.wisper.be/voorjaar21


///


Je volgt de verdiepingscursus Argentijnse tango en hebt nood aan extra dansmomenten om te oefenen en je verder uit te leven op de dansvloer? Welkom!


De dag start met een uurtje Milonga warm-up (waarbij cursisten uit de basis- en verdiepingscursus elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen dansen), gevolgd door twee uur verdiepingscursus. We sluiten de dansdag feestelijk af met een twee uur durende Milonga waarop elk koppel de dansvloer onveilig kan maken met hun beste moves!

Voorkennis
Niveau 2-3: voor deelnemers met basiservaring die hun dans willen verdiepen en verbreden.
Praktische info

Deelnemen kan enkel samen met een partner uit jouw sociale bubbel. Je moet wel elk apart inschrijven (zet daarbij elkaars naam in het opmerkingenveld).
///
Zorg voor een (sportieve) schoen met gladde, flexibele zool. De schoen moet goed vast zitten aan de voet en moet de vorm van de voet zoveel mogelijk volgen. Een schoen met hak kan mooi zijn, maar is geen vereiste.
///
Wie zin heeft om zich uit te dossen in galakledij ter gelegenheid van dit dansfeest: laat je gaan!

Sessie(s)
zondag, 7 maart, 2021 - 13:00 tot 18:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-07 13:00 2021-03-07 18:00 Europe/Brussels LIVE | Argentijnse Tango: een intensieve dag - verdieping . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/live-argentijnse-tango-een-intensieve-dag-verdieping
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€65,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€59,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€47,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€44,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€12,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.