LIVE | Monumentaal schilderen: ga groot!

Code: 
21LVB702W
Beschrijving

Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.

Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het op dat moment niet toelaten om live samen te komen. Meer info op www.wisper.be/voorjaar21


///


Of je nu al een tijdje schildert of nog maar recent de kriebels te pakken kreeg: deze reeks is er voor deelnemers die uit het blad willen treden. Die genoeg hebben van de standaardformaten. Die klaar zijn om groot te gaan. Monumentaal groot!


Docent Wannes Lecompte staat bekend om zijn muurschilderingen en fresco's. Abstract of figuratief, dat speelt geen rol. Samen met hem werk je een heel weekend op houten panelen aan een groot werk.


Je ontdekt: hoe groter het formaat, hoe meer je vanuit je lichaam kan werken. Je gebruikt niet alleen je pols, maar je hele arm en schouder en misschien zelfs je romp, heupen ... Eén ding is zeker: deze grootste ervaring ondervind je aan den lijve!

Voorkennis
Niveau 1 - 2: zowel voor beginners met veel experimenteerdrift als voor schilders met ervaring.
Praktische info

Al het materiaal is aanwezig en in de cursusprijs inbegrepen.
Breng liefst een eigen schort mee.

Sessie(s)
zaterdag, 20 maart, 2021 - 10:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-20 10:00 2021-03-20 17:00 Europe/Brussels LIVE | Monumentaal schilderen: ga groot! . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/live-monumentaal-schilderen-ga-groot
zondag, 21 maart, 2021 - 10:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-21 10:00 2021-03-21 17:00 Europe/Brussels LIVE | Monumentaal schilderen: ga groot! . Dit is een LIVE cursus die integraal doorgaat in een fysieke lesomgeving.Als je inschrijft voor een live cursus, weet je dat die (halverwege) kan geannuleerd worden wanneer de coronamaatregelen het... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/live-monumentaal-schilderen-ga-groot
Begeleiding
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€101,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€92,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€74,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€69,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€18,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.