LIVE | Schilderen: kijk op kleur (februari-maart)

Code: 
21LVB703W
Beschrijving

Kleur: het blijft een bijzonder relevant thema voor schilders. Een kleurenpalet is dan ook persoonlijk en vaak veelzeggend: via je eigen palet zorg je als schilder voor een soort herkenbare stempel. Of je kleurkeuze vertelt iets over de periode waar je in zit, denk maar aan Picasso en zijn blauwe of rode periode.


Kleur is hét middel bij uitstek om een sfeer te bepalen, om je werk richting harmonie of juist chaos te sturen.


Drie schilders nemen je in deze reeks mee in hun kijk op kleur. Ze vertellen hoe zij hun kleurpalet bepalen en wat ze er mee willen vertellen. Hun persoonlijke insteek en visie zet je op weg om ook in je eigen werk op een meer bewuste manier met kleur om te gaan.


Wie nog meer input wil over kleur, kan terecht in de reeks Schilderen: kijk op kleur (maart). Maar beide reeksen zijn ook los van elkaar te volgen!

Voorkennis
Niveau 2: voor deelnemers die al gewoon zijn om met kleur te werken. Ben je een beginnende schilder en wil je leren over kleuren mengen? Daarvoor zit je goed in een cursus "Proeven van schilderen".
Praktische info

Al het materiaal is aanwezig en in de cursusprijs inbegrepen.
Breng liefst een eigen schort mee.

Sessie(s)
vrijdag, 26 februari, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-02-26 19:30 2021-02-26 22:00 Europe/Brussels LIVE | Schilderen: kijk op kleur (februari-maart) . Kleur: het blijft een bijzonder relevant thema voor schilders. Een kleurenpalet is dan ook persoonlijk en vaak veelzeggend: via je eigen palet zorg je als schilder voor een soort herkenbare stempel.... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/live-schilderen-kijk-op-kleur-februari-maart
vrijdag, 5 maart, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-05 19:30 2021-03-05 22:00 Europe/Brussels LIVE | Schilderen: kijk op kleur (februari-maart) . Kleur: het blijft een bijzonder relevant thema voor schilders. Een kleurenpalet is dan ook persoonlijk en vaak veelzeggend: via je eigen palet zorg je als schilder voor een soort herkenbare stempel.... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/live-schilderen-kijk-op-kleur-februari-maart
vrijdag, 12 maart, 2021 - 19:30 tot 22:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2021-03-12 19:30 2021-03-12 22:00 Europe/Brussels LIVE | Schilderen: kijk op kleur (februari-maart) . Kleur: het blijft een bijzonder relevant thema voor schilders. Een kleurenpalet is dan ook persoonlijk en vaak veelzeggend: via je eigen palet zorg je als schilder voor een soort herkenbare stempel.... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/live-schilderen-kijk-op-kleur-februari-maart
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€63,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€57,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€46,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€43,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€11,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.