Proeven van voguing

Code: 
20LND145W
Deze cursus is helaas volzet maar je kan je wel nog inschrijven zodat je op de wachtlijst komt te staan!
Beschrijving

Style, precision and grace. Dat is vogue new way!


Vogue is een dansstijl ontstaan eind jaren '70, begin jaren '80 in Harlem, New York City. Het is een deel van de legendarische ballroom scene, een plek gecreëerd door transgender vrouwen en queer mannen van kleur om zich veilig te voelen in hun prachtige expressie.


Voguing is een statement van zelfvertrouwen in een onderdrukkende wereld, en baseert zich op poses die je plek doen innemen. Veel meer dus dan de voguing die Madonna representeerde! Uit pop dip and spin, of beter bekend als old way (de eerste vorm van vogue), ontstond new way.


Deze stijl draait om lijnen, elegantie, en allerlei nieuwe manieren vinden om je lichaam gracieus te verbuigen. Of anders gezegd: style, precision and grace! Tine neemt je tijdens deze kennismaking stap voor stap mee in de geschiedenis en bewegingen van vogue new way.


Meer weten over voguing? Bekijk dit filmpje.

Voorkennis
Niveau X: ervaring speelt geen rol, iedereen welkom!
Praktische info

Neem makkelijk zittende kleren waarin je kan bewegen. Neem ook een flesje water mee.

Sessie(s)
zaterdag, 14 november, 2020 - 14:00 tot 17:00
OPEK - voor het precieze lokaal: check bij aankomst
2020-11-14 14:00 2020-11-14 17:00 Europe/Brussels Proeven van voguing . Style, precision and grace. Dat is vogue new way!Vogue is een dansstijl ontstaan eind jaren '70, begin jaren '80 in Harlem, New York City. Het is een deel van de legendarische ballroom scene... - https://www.wisper.be/cursus/leuven/proeven-van-voguing
Prijzen
Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen
€23,00
Standaardtarief: dekt de kosten van je cursus
€21,00
Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft
€17,00
Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA Campus Lemmens
€16,00
kansentarief UITPAS Leuven (ocmw,vervangingsinkomens, etc....) enkel voor inwoners stad Leuven
€4,00
Gratis deelnemer 1+1 actie (zie www.wisper.be/jongerendeal)
€0,00
Locatie

OPEK

Vaartkom 4
3000 Leuven
België
Bereikbaarheid: een routebeschrijving en informatie over parkeren en openbaar vervoer vind je op www.opek.be/route OPEK is op wandel- en fietsafstand van het station van Leuven. Fietsdienst: https://www.blue-bike.be/nl/blue-bike-points/leuven Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt:in de omgeving van OPEK is het overal betalend parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is deze: https://www.parkeren.be/parking/leuven/vaartkom Cursuslokaal: Je komt OPEK binnen langs de ingang rechts naast het café Entrepot. Op het einde van de loopbrug staat per dag aangegeven waar elke activiteit in het gebouw plaatsvindt. Volg je een reeks, dan check je dit best elke les. De eerste les word je onthaald aan een balie in café Entrepot. Lunchen: volg je een workshop overdag, dan kan je 's middags lunchen in café Entrepot of je lunchpakket opeten in de refter op het gelijkvloers.
Toegankelijkheid: Alle zalen in OPEK zijn rolstoeltoegankelijk. Opgelet als je met de wagen komt: gezien de heel ingrijpende werken en de voortdurende wijzigingen aan het plein en de wegen voor OPEK, calculeer je best extra parkeerplaats-zoektijd in!

Schrijf je in voor deze cursus!

You must have Javascript enabled to use this form.